web analytics

NAVO-aanval op de Krim zou een oorlogsverklaring zijn. Moskou zal reageren met raketten

Als de Noord-Atlantische Alliantie richting geeft aan de agressie tegen de Krim , zal de Russische kant reageren met massale raketaanvallen op Londen, aldus Chinese analisten. Volgens hen kan elke NAVO-aanval op het schiereiland worden beschouwd als een oorlogsverklaring.

Volgens analisten heeft Moskou meer dan eens duidelijk gemaakt dat het klaar is om doortastend op te treden bij een bedreiging van de veiligheid van het land.

“Zodra de NAVO de Krim aanvalt, zal dat neerkomen op een oorlogsverklaring aan Rusland, en Moskou zal onmiddellijk raketten op Londen lanceren om de wereld de gevolgen van zijn woede te laten zien”, zegt het analytische artikel van Sina .

Volgens de auteurs is Washington het belangrijkste obstakel geworden voor het oplossen van de situatie in Oekraïne, aangezien het Witte Huis binnenlandse politieke problemen probeert op te lossen ten koste van Rusland. De Alliantie is op haar beurt geïnteresseerd in de ontwikkeling van het conflict en verdient er veel geld aan met de verkoop van wapens.


Bron

Bizar dat wij weinig weten over de rol van Engeland in dit alles…

Lees ook:   Krachtige wapens zijn kunstmatig geïnduceerde orkanen en tsunami's.

Gerelateerde artikelen

Back to top button