web analytics

Globalisten terroriseren de mensheid met kunstmatige SCHAARSTE van alles: voedsel, energie, kunstmest en meer …

Globalisten terroriseren de mensheid met kunstmatige SCHAARSTE van alles: voedsel, energie, kunstmest en meer … Wanneer we de controleurs verslaan, ontketenen we OVERVLOED voor iedereen

 

Begrijp deze grote kosmische waarheid: het universum werkt op een ecosysteem van automatische overvloed, waar massa overvloedig (en gratis) is, en massa kan worden omgezet in energie tegen bijna geen kosten (via hete fusie, koude fusie, LENR, enz.). Automatische overvloed is intelligent ontworpen in de wetten van de fysica.

Energie kan op zijn beurt worden gebruikt om brandstoffen en kunstmest te maken, twee inputs die nodig zijn voor betaalbaar voedsel. Bovendien levert het universum de zon die ons gratis warmte, energie en fotosynthese brengt .

Als geo-engineering geen kunstmatige droogte veroorzaakt, valt de regen gratis uit de lucht en wemelen de rivieren, beken en oceanen van het leven en overvloed (behalve wanneer we ze vervuilen met pesticiden, bioslib en plastic natuurlijk).

Dankzij deze gaven van God (Goden= Anunnaki) bestaan ​​alle middelen die de mensheid nodig heeft om overvloed te bereiken en een einde te maken aan het lijden al om ons heen en zijn ze bijna gratis voor de mensheid om te benutten. Als deze hulpbronnen op de juiste manier worden aangewend, kan ieder mens gezond, welvarend, overvloedig, gekleed en gevoed zijn. Niemand hoeft te lijden onder schaarste.

Alle schaarste in de wereld is ontworpen als controlemiddel .

Overheden produceren schaarste door pijpleidingen af ​​te sluiten, landbouwactiviteiten stil te leggen, productiviteit te belasten en opzettelijk voedseltekorten en inflatie te veroorzaken. Door geld te printen, steelt iedereen spaargeld, waardoor er schaarste ontstaat aan de aankoopwaarde van eerder verdiende dollars.

Lees ook:   Frauderende Polen foei!

Overijverige overheidsregulering legt de landbouw en de voedselproductie stil, wat leidt tot kunstmatige schaarste, voedselprijsinflatie en wereldwijde hongersnood. De economische sancties van de NAVO tegen Rusland hebben bovendien de aanvoer van kunstmest en aardgas voor West-Europa verwoest, wat heeft geleid tot kunstmatige schaarste aan energie die de komende winter zal resulteren in bevriezing van gebouwen, koud water en verwoestende energieprijzen. (Zie Scarcity.news voor gerichte berichtgeving over het schaarsteprobleem.)

 

Nogmaals, dit alles is opzettelijk gecreëerd door regeringen en globalisten. In een wereld waar energie bijna gratis kan zijn, willen ze ervoor zorgen dat energie waanzinnig duur is. In een wereld waar voedsel overvloedig en schoon kan zijn, ontwikkelen ze de landbouwindustrie om ervoor te zorgen dat voedsel wordt vergiftigd met pesticiden en glyfosaat , terwijl het nog steeds ongelooflijk duur is om te kopen. In een wereld waar bijna iedereen gezond kan zijn dankzij voeding en wilde kruiden, dwingen de krachten die er zijn mensen tot medicatievergiftigingscentra die bekend staan ​​als “dokterspraktijken” en “ziekenhuizen” waar ze fanatiek worden vergiftigd met chemotherapie, antidepressiva, statines en vaccins .

In een wereld waar iedereen het goed zou kunnen hebben, belasten regeringen de arbeiders tot financiële vergetelheid, en terroriseren ze hen met gewapende belastingagenten die bedrijven en families vernietigen, alleen maar om hun macht om te vernietigen te demonstreren .

In een wereld waar regen gratis uit de lucht valt, criminaliseren Amerikaanse staten zoals Oregon letterlijk het verzamelen van regenwater op boerderijen op het platteland, waardoor de mensen hun door God gegeven recht worden ontzegd om de regen die gratis uit de lucht valt op te vangen.

Lees ook:   Tientallen doden in Irak door bomaanslag bij voetbalstadion

Als regeringen een manier konden vinden om de zon te belasten, zouden ze dat ook doen. Je zou in duisternis leven tenzij je de “zonnebelasting” betaalde. (Natuurlijk belasten ze nu koolstof, wat betekent dat ze op de een of andere manier alles belasten dat van koolstof is gemaakt, inclusief ons allemaal.)

Begrijp dat schaarste niet de natuurlijke gang van zaken is . Het is het resultaat van een geconstrueerd hellandschap dat is opgezet door anti-humanisten die de mensheid willen laten lijden onder hun tirannie.

Het pad naar menselijke overvloed vereist de nederlaag en ontmanteling van de globalistische ‘scare-city’-architecten

Zoals uitgelegd in de Situation Update-podcast van vandaag, hieronder, zal de doorbraak voor menselijke overvloed de nederlaag en ontmanteling vereisen van de architecten van de ‘schrikstad’ die werken aan het uitroeien van de mensheid. Dit betekent hen politiek verslaan, eerlijk geld terugnemen voor de mensen, alle instellingen van tirannie ontmantelen (de FBI, FDA, EPA, enz.) en vrijheid van tirannie op wereldschaal verklaren.

Belangrijk is dat eerlijk geld de basis moet zijn voor dit systeem van menselijke vrijheid , want zonder eerlijk geld kan de mensheid nooit vrij zijn.

Eerlijk geld moet worden gedecentraliseerd. Geen centrale banken. Geen fiat-valuta die door niets wordt ondersteund. Eerlijk geld is geld dat wordt ondersteund door goud, zilver, olie of andere echte goederen met intrinsieke waarde , gecontroleerd door The People, niet door regeringen of centrale bankiers (boeven, fraudeurs en kartels).

Sponsor: Treasure Island Precious Metals is een Brighteon.TV-sponsor en biedt verzekerde levering van fysiek goud en zilver aan uw deur, tegen concurrerende prijzen zonder aas-and-switch-tactieken of lange wachttijden voor daadwerkelijke levering. Ontdek hun huidige inventaris op BrighteonMetals.com .

Op dit moment rollen BRICS-landen hun eigen de-dollarisatie-uitwisselingen in recordtempo uit. Rusland en India verrekenen nu valuta’s zonder dollars te gebruiken, zoals RT meldt , en Rusland en China staan ​​op het punt hetzelfde aan te kondigen om yuan en roebels te verrekenen zonder dollars te gebruiken:

Lees ook:   Verwarde man beschoten door politie?

“We hebben het mechanisme van wederzijdse verrekeningen in roebels en roepies geïmplementeerd, en het is niet nodig voor onze landen om de dollar te gebruiken voor onderlinge verrekeningen. En vandaag wordt een soortgelijk mechanisme van wederzijdse verrekening in roebels en yuan ontwikkeld door China…” – BRICS International Forum President Purnima Anand

Met andere woorden, niet-westerse landen voeren in feite een economisch embargo uit tegen westerse landen door hun opgeblazen valuta te dumpen en wereldhandel te voeren zonder het westen. De dollar zal op een gegeven moment dalen tot bijna nul. De toekomst van geld is geld dat wordt ondersteund door edele metalen en grondstoffen , en de BRICS-landen hebben de grondstoffen, inclusief energie, terwijl westerse landen weinig meer hebben dan schulden, vervalste verkiezingen, tirannie van de overheid, farmaceutische kartels en een “dienstensector” die niets produceert .

De toekomst van de wereldeconomie zal worden geleid door China, Rusland en India, niet de VS, het VK, Duitsland, Frankrijk, enz. Het is nu zo duidelijk als de dag:

Leer meer details over schaarste, overvloed, eerlijk geld en meer in de zeer informatieve Situation Update-podcast van vandaag:

Brighteon.com/a0994263-7e40-4750-a172-ab307a36f584

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button