web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Hebben we gewonnen? WHO

George Webb is momenteel ter plaatse, in Genève, Zwitserland en hij bevestigt de berichten van James Roguski, dat de poging van de WHO om de nationale soevereiniteit van alle VN-leden tijdens de Wereldgezondheidsvergadering afgelopen weekend toe te eigenen, is mislukt.
Dit was grotendeels te danken aan Roguski’s ongelooflijke werk om het bewustzijn te vergroten over de verraderlijke amendementen die werden voorgesteld door het Biden-regime en de verwerping ervan door een coalitie van Afrikaanse naties, Brazilië, Rusland, Iran en anderen.

Zowel George als James zijn het erover eens dat we onze overwinning in deze strijd kunnen vieren, maar beiden waarschuwen dat de oorlog nauwelijks voorbij is, terwijl George tweette: “We hebben deze ronde gewonnen. Maar je weet meer WHO uitvluchten wacht.”

George zegt:dat WHO-directeur Tedros Adhanom een ​​marionet is en dat, “Tot je weet dat alle biedingen naar het WHO-secretariaat gaan en ze ook via de achterdeur naar de Wellcome Trust gaan – en dat is wie de show echt runt, kun je niet ontspannen het.”

In dit Substack-artikel suggereert George dat Virginia Benassi, of liever “haar” e-mailadres een dekmantel is voor twee neven en nichten van de NAVO-spion, Pietro en Giuseppe Benassi, gemaakt als een dropbox om alle vaccinbiedingen te ontvangen, zodat de twee neven en nichten kunnen “de beste van alle biedingen vergelijken in een eigen samengesteld voorstel voor het COVAX-bod aan de WHO voor 1,2 miljard vaccinaties… Het is slechts een licentie om vaccingeld bij te drukken!”
Meer recentelijk heeft hij gezegd: “We hebben Virginia Benassi opgespoord als de belangrijkste ontvanger van een verscheidenheid aan pandemische biedingen op het WHO-secretariaat in Genève, waaronder Zika, Ebola, een nieuw, nieuw virus in China in 2009 en een groot aantal andere hemorragische koortsvirussen.”

Hij zegt dat het secretariaat van de WHO de blauwdruk van de NAVO implementeert. “Ze doen de SAGE Group (Scientific Advisory Group for Emergencies), oké? Virginia Benassi is lid van beide groepen… Virginia Benassi is ook de ontvanger van de Wellcome Trust-biedingen, hier.
“Dus [email protected] leidt rechtstreeks naar het secretariaat. Zo breek je de WHO. Het is ook hoe je de wurggreep van de Wellcome Trust doorbreekt…

Lees ook:   Politie aan de deur vanwege een video?

“Om deze jongens te verslaan… moeten we ons concentreren op de machtsstructuur, de Dark Hand. Het is net zoiets als achter Hitler aan gaan met de Valkyrie-operatie, in plaats van het hele Duitse leger aan te vallen, toch?
“We weten wie er centraal staat. Het is het NAVO-secretariaat. Het is niet alleen Virginia Benassi, als frontpersoon, het is de hele kleine NAVO-kliek, VN-kliek die dit ding runt, Stoltenberg, enz. Dat is de duistere hand. We moeten hier slim mee omgaan.”
Naar mijn mening moeten de naties van de wereld alle banden met de Verenigde Naties verbreken en uiteindelijk moeten de VN en al haar aanverwante organen permanent worden ontbonden, inclusief de WHO, de Wereldbank, het IMF en het World Economic Forum, die controleert de VN sinds 2019.
Zoals George zegt, is het zo simpel als meedoen, onderzoek doen en het nieuws naar buiten brengen en dat ons falen om dit te doen tot onze ondergang zou leiden.

De regering-Biden leed een absoluut SCHITTERENDE NEDERLAAG in hun poging om de Internationale Gezondheidsregeling tegen de wil van “We the People” te wijzigen.
In de reguliere media hoor je hier NIET over.

Hier is een korte samenvatting van wat er gebeurde op vrijdag 27 mei 2022 tijdens de 75e Wereldgezondheidsvergadering

Spectaculair nieuws uit Genève wijst op een volledige en totale overwinning voor degenen die zich verzetten tegen de wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling voorgesteld door de regering van Biden
Officiële afgevaardigden van rijke ontwikkelde landen zoals Australië, het VK, de Europese Unie en de Verenigde Staten spraken hun krachtige steun uit voor de amendementen en drongen er bij andere staten op aan zich bij hen aan te sluiten bij het afschaffen van de soevereiniteit van hun land.
Het eerste teken dat het misschien niet goed zou gaan met de globalisten, kwam toen Botswana verklaarde dat ze collectief hun steun aan de ‘hervormingen’ zouden onthouden, waar veel Afrikaanse leden zich grote zorgen over maakten.

Meerdere andere landen zeiden ook dat ze bedenkingen hadden bij de veranderingen en ze ook niet zouden steunen. Deze omvatten Brazilië, Brunei, Namibië, Bangladesh, Rusland, India, China, Zuid-Afrika en Iran. Vooral Brazilië zei dat het de WHO helemaal zou verlaten, in plaats van toe te staan ​​dat zijn bevolking onderworpen wordt aan de nieuwe wijzigingen.
Uiteindelijk moesten de WHO en haar aanhangers van het rijke land zich terugtrekken.
Op 18 januari 2022 stelde de regering-Biden wijzigingen voor aan de International Health Regulations. Ze deden hun best om ze verborgen te houden.
Op 31 maart 2022 publiceerde ik DIT ARTIKEL om een ​​helder licht op deze kwestie te laten schijnen. De volgende twee maanden hielpen duizenden mensen om het woord over de hele wereld te verspreiden.

  • Op vrijdag 20 mei 2022 onthulde een document dat in een rechtszaak in het Verenigd Koninkrijk was ingediend, dat de Working Group on Pandemic Response “geen consensus kon bereiken” over de wijzigingen.
  • Op dinsdag 24 mei 2022 werd een nieuwe reeks VERVANGENDE amendementen ingediend bij de 75e Wereldgezondheidsvergadering in volledige strijd met artikel 55 van de IHR, dat vereist dat wijzigingen ten minste 4 maanden voorafgaand aan de Wereldgezondheidsvergadering worden ingediend.
  • Op vrijdag 27 mei 2022 zijn de VERVANGENDE AMENDEMENTEN van 24 mei herzien en gepubliceerd door de Wereldgezondheidsorganisatie.
  • Op vrijdag 27 mei 2022 zijn de HERZIENE VERVANGENDE AMENDEMENTEN aangenomen door de World Health Assembly (zie onderstaande video).
  • De HERZIENE VERVANGENDE AMENDEMENTEN versterkten in feite het vermogen van elk land om hun “voorbehoud” te uiten voor toekomstige amendementen.
  • De regering-Biden, de Wereldgezondheidsorganisatie en de krachten die een globalistische agenda probeerden uit te voeren, leden een verbluffende nederlaag.
Lees ook:   Muppetshow Illuminati

 

De gebeurtenissen die plaatsvonden in “COMITÉ A” tijdens de 75e Wereldgezondheidsvergadering waren gevuld met intriges en conflicten die werden gemaskeerd door diplomatieke beleefdheid.


 

SESSIE 3 (24 mei 2022)

BOTSWANA: 54:12 – 55:27
IRAN: 1:17:14 – 1:20:03
ZUID-AFRIKA: 1:30:22 – 1:31:23
BANGLADESH: 1:44:36 – 1:47:50
NAMIBI : 2:01:23 – 2:02:17
PRESIDENT SNIJT DISCUSSIE KORT OM FARMACEUTISCHE FABRIKANTEN TE LATEN SPREKEN: 2:26:30 – 2:28:18


 

SESSIE 4 (24 mei 2022)

EEN ANDERE RESOLUTIE AANNEMEN EN KLAPEN ALS Dwazen 1:17:42 – 1:19:00
INDIA: 1:29:07 – 1:29:59
BRUNEI: 1:45:29 – 1:48:16
RUSSISCHE FEDERATIE: 2: 14:05 – 2:17:04
NIET-STAAT ACTOR: 2:58:55 – 3:00:05


 

SESSIE 6:

PRESIDENT VAN COMITÉ A OVER TRANSPARANTE EMAIL: 2:33:58 – 2:35:14
Afgevaardigden uit een aantal Afrikaanse landen spraken zich uit tegen deze flagrante poging tot machtsgreep.

Een goed geplaatste bron deelde: “De resolutie over IHR-wijzigingen werd niet aangenomen op de Wereldgezondheidsvergadering, omdat Afrikaanse landen bang waren dat er onvoldoende overleg was tussen de lidstaten, en het proces werd gehaast. Botswana las de verklaring voor namens de 47 AFRO-leden en ik was persoonlijk aanwezig.”

“De Afrikaanse regio deelt de mening dat het proces niet versneld moet worden…”, zei Moses Keetile, plaatsvervangend permanent secretaris van het Botswana-ministerie van Volksgezondheid, dinsdag tegen de vergadering namens de Afrikaanse regio.

“We vinden dat ze te snel gaan en dit soort hervormingen kunnen niet overhaast worden doorgevoerd”, zei een bezorgde Afrikaanse afgevaardigde in Genève.

Shabnam Palesa Mohamed meldde dat, “In een zeldzame blijk van Afrikaanse macht en solidariteit, verschillende Afrikaanse lidstaten bezwaar maakten tegen voorgestelde wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregelgeving, die deze week tijdens de Wereldgezondheidsvergadering 75 werden besproken – een beweging waarvan velen denken dat die de Wereldgezondheidsorganisatie zou kunnen opschudden. dominantie. De reden dat ik verklaar dat de wijzigingen onwettig waren, is dat ze voor het eerst werden ingediend op 24 mei 2022 in duidelijke schending van artikel 55 van de International Health Regulations waarin duidelijk het volgende staat:

… de tekst van een voorgestelde wijziging wordt door de directeur-generaal aan alle staten die partij zijn, ten minste vier maanden vóór de Gezondheidsvergadering waarop deze ter overweging wordt voorgesteld, medegedeeld.

Het oude systeem brokkelt af en we moeten snel een vervanging bouwen.
Als je genoeg hebt van de overheid, het ziekenhuis, het medisch, farmaceutisch, media-, industrieel complex en je wilt helpen bij het bouwen van een holistisch alternatief voor de WHO, neem dan gerust contact met mij op wanneer je maar wilt.
JamesRoguski.substack.com/about
JamesRoguski.substack.com/archive

Lees ook:   Stel dat het coronavirus nonsens is


https://youtu.be/fuRFfR3k1kA

https://forbiddenknowledgetv.net/james-roguski-we-won/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥