web analytics

Biowapens in Oekraïne van Amerikaanse origine

Etnische biowapens gericht op Russen en Chinezen

Een etnisch biowapen is een biogenetisch wapen dat primair gericht is op het schaden van mensen van specifieke etniciteiten of genotypen. Hoewel het onderzoek naar en de ontwikkeling van etnische biowapens officieel nooit publiekelijk zijn bevestigd, blijkt uit documenten dat de VS biologisch materiaal verzamelt van bepaalde etnische groepen – Russen (Slavische volk) en Chinezen. De Amerikaanse luchtmacht heeft specifiek Russische RNA – en synoviale weefselmonsters (gewrichtsvloeistof) verzameld, waardoor in Moskou de vrees werd gewekt voor een geheim Amerikaans etnisch biowapenprogramma.

 

Putin heeft aangegeven dat hij Oekraïne wil demilitariseren om Rusland te vrijwaren van onmiddellijke militaire bedreigingen. Het opruimen van gevaarlijke biolabs met etnische biowapens specifiek gericht op het Slavische volk, zou in die context een begrijpelijke manoeuvre zijn.

Lees het hele artikel op:

https://www.ellaster.nl/2022/03/05/pentagon-liet-in-oekraine-onder-diplomatieke-bescherming-biowapens-produceren/

Lees ook:   Mooi weer en de mondkapjes politie slaat weer toe

Gerelateerde artikelen

Back to top button