web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Dr. Fauci’s geheime eiland van apen voor bizarre dierproeven

Documenten verkregen via de Freedom of Information Act onthullen Dr Fauci’s geheime eiland van apen, verkregen voor bizarre experimenten waarbij apen werden geïnjecteerd met verschillende soorten infectieziekten zoals Lassa en het Ebola-virus, wat leidde tot bloedingen, pijn, hersenbeschadiging en verlies van motorische controle en orgaanfalen onder massa’s andere dingen.

Morgan Island, Zuid-Carolina

Een groep die door de belastingbetaler gefinancierde dierproeven wilde onderzoeken, heeft een document onthuld waarin het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) “ondraaglijke experimenten” op resusapen worden ontmaskerd.

De apen afkomstig van Morgan Island voor de kust van Beaufort in South Carolina zijn aangekocht en eigendom van het NIAID.

Vice-president van belangenbehartiging en openbaar beleid voor het White Coat Waste Project (WCWP), Justin Goodman, vertelde de journalisten dat de belastingbetaler-waakhondgroep die op non-profitbasis opereerde het document in oktober had verkregen via de Freedom of Information Act.

Het document wierp licht op het feit dat het NIAID $ 13,5 miljoen aan belastinggeld had uitgegeven om de experimenten te financieren. Dezelfde experimenten omvatten het injecteren van apen met verschillende soorten infectieziekten, zoals Lassa en het Ebola-virus, die leidden tot bloedingen, pijn, hersenbeschadiging en verlies van motorische controle en orgaanfalen, naast tal van andere dingen.

Charles River-laboratorium

NIAID is een divisie van het National Institute of Health (NIH), dat zelf deel uitmaakt van het alom gewaardeerde Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS), onder leiding van de directeur Dr. Anthony Fauci.

“In veel van deze experimenten onthouden Fauci en het personeel opzettelijk pijnverlichting, ook al zijn dit enkele van de meest ondraaglijke experimenten in de federale overheid,” zei Goodman.

De WCWP heeft onlangs de NIAID-beagle-test blootgelegd, waaronder het gruwelijke landschap van zandvliegen die de honden levend opeten , evenals experimenten met betrekking tot het gebruik van experimentele medicijnen bij 44 beagle-pups voordat ze het slachtoffer werden van dissectie en uiteindelijk werden gedood.

Lees ook:   Genderdictatuur - hoe indoctrinatie onze toekomst bedreigt

Uit de Federal Budget Database blijkt dat het ministerie van Volksgezondheid en Human Services $ 13,5 miljoen heeft gedoneerd aan Charles River Laboratories, die sinds 2018 een potentiële prijs van $ 27,5 miljoen heeft om apen te fokken en te onderhouden.

NIAID betaalde $ 8,9 miljoen van die $ 13,5 miljoen.

Het eiland dat eigendom was van het South Carolina Department of Natural Resources werd verhuurd aan het Charles River Laboratory.

Angst Experimenten

Het eiland passeerde de WCWP-radar toen het team onderzoek deed naar “angstexperimenten” die werden uitgevoerd op apen in het NIH-lab in Bethesda, Maryland.

Na verder onderzoek naar deze experimenten bij NIH, ontdekte de WCWP dat de bron van de apen Morgan Island was.

“We begonnen informatie over dat eiland te trianguleren met de experimenten in de laboratoria, en we ontdekten dat de laboratoria van Fauci de grootste supporter van dat eiland zijn,” zei Goodman.

In het jaar 2020 waren er 3.521 apen aanwezig op het eiland, aangezien er jaarlijks 750 werden geboren. Een aantal tussen de 500 en 600 apen werden verscheept naar de NIH- en NIAID-laboratoria.

Dr. Fauci misbruikt dieren sinds 40 jaar

“Het is zeer onwaarschijnlijk dat Fauci dit niet wist, gezien de hoeveelheid geld die ermee gemoeid is en het feit dat deze experimenten plaatsvinden in zijn eigen laboratoria,” zei Goodman.

“Deze worden niet ergens anders gecontracteerd. Ze gebeuren in zijn eigen huis. Als hij de eer krijgt voor al het goede dat hij doet, moet hij ook de schuld krijgen van het slechte dat op zijn wacht gebeurt. De bok stopt bij hem, en hij is zeker verantwoordelijk.”

De bron van de apen zou het Caribbean Primate Research Center zijn in het jaar 1979 als onderdeel van een zending.

Lees ook:   Boa’s krijgen wapenstok en sommigen ook handboeien

De apen herstelden hun vroegere sociale groepen terug van het Caribische onderzoekscentrum nadat ze naar het eiland waren vervoerd, beweert PubMed.gov.

De dingen die je op sociale media hebt gezien, komen nauwelijks aan de oppervlakte. Dr. Anthony Fauci mishandelt al 40 jaar dieren .

Notoir onbetrouwbaar vaccinonderzoek

De reden die wordt gebruikt om het experiment te rechtvaardigen, is vaccinonderzoek. Statistieken tonen echter aan dat ondanks biologische overeenkomsten met de mens, de NIH zei dat negen van de tien medicijnen die tests op dieren doorstaan, bij mensen falen omdat ze niet werken of omdat ze gevaarlijk zijn, zei Goodman.

“Onderzoek toont aan dat ze, ondanks hun overeenkomsten met ons, ongelooflijk slechte voorspellers zijn van hoe vaccins en andere medicijnen bij mensen zullen werken”, zei Goodman.

Zes afzonderlijke beagle-experimenten gefinancierd door Fauci werden onthuld door de WCWP.

In een van de gemarkeerde procedures voerden NIAID-medewerkers een “cordectomie” uit, waaronder het doorsnijden van de stembanden van de hond om te voorkomen dat hij probeerde te blaffen, huilen of huilen tijdens een experiment .

“De reden die het ministerie van Volksgezondheid en Human Services op zijn website geeft voor het gebruik van beagles, is dat ze klein en volgzaam zijn, wat betekent dat ze gemakkelijk te misbruiken zijn”, zei Goodman.

“White Coats,” zei Goodman, “is een verwijzing naar degenen die het experiment uitvoeren, en ‘Waste’ is een verwijzing naar het verschrikkelijke rendement op de investering dat de belastingbetalers halen uit dit soort experimenten waarvan instanties zoals de NIH toegeven dat ze ongelooflijk inefficiënt en verbeteren zelden de menselijke gezondheid, hoewel de NIH alleen al $ 20 miljard per jaar blijft uitgeven aan dierproeven, zoals wat wordt gedaan met de apen van Morgan Island.”

Dr. Stacy Lopresti-Goodman, een primatenexpert, psychologieprofessor en WCWP-adviseur, zei: “Experimenten met primaten zijn een wrede en notoir onbetrouwbare manier om medicijnen en behandelingen voor mensen te ontwikkelen, en het verdient geen steun van de belastingbetaler.”

Dr. Tiffani Milless, een patholoog en medisch adviseur van WCWP, zei dat “het infecteren van niet-menselijke primaten met pijnlijke en slopende ziekten met als doel mensen te genezen niet alleen wreed is, maar ook ongelooflijk verspillend.”

“De NIH moet stoppen met het verspillen van belastinggeld aan verspillende en wrede testen op primaten die artsen zoals ik niet kunnen gebruiken om mensen echt te helpen”, zei Milless. 

BRON

Lees ook:   COVID-VACCIN: TWINTIG LANDEN SCHORTEN INJECTIES OP - MAAKT DAT U 'AARZELEND'?

De mensheid is wreed blijkbaar,  maar het was niet in de opdracht om dieren te misbruiken en te mishandelen en dus pijn te doen!
Dat komt zeker op je karma rekening te staan,

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥