web analytics
...
CoronaPolitiek-Elite

DELA zorgt voor extra kisten en containers

https://www.nu.nl/coronavirus/6170674/uitvaartbedrijf-dela-plaatst-koelcontainers-vanwege-groot-aantal-coronadoden.html

DELA heeft speciale koelcontainers geplaatst bij meerdere uitvaartcentra in Nederland. Dat deed het uitvaartbedrijf vanwege het grote aantal coronagerelateerde sterfgevallen en de griepepidemie. Zes van de containers zijn al in gebruik.

https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3999775/dela-zet-weer-koelunits-neer-bij-uitvaartcentra-om-lichamen-in-te-bewaren

Bij de eerdere coronagolven werden ook al extra koelcontainers geplaatst.

De units lijken op grote zeecontainers, maar dat woord gebruiken ze bij DELA liever niet. In de units kunnen de lichamen van tien mensen worden bewaard. Daar liggen de overledenen in hun kisten naast elkaar. “De kisten worden niet opgestapeld.”

Als je het ziet, beseft, is het een grote nachtmerrie, die veel mensen nog lang niet door hebben!

Boostershots?

Lees ook:   Poetin een profeet

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept