web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Kuzu komt met Amerikaanse cijfers die aantonen dat de vaccins slecht werken. De Vries: klopt niet..?

Kuzu van DENK, ik vind ze goed!!!
Ze zeggen er toch wat van! Net als FVD! Heel goed..zo hebben we er nog meer nodig

 

Aukje de Vries van de VVD zit nog in de ontkenningsfase. Terwijl meer en meer internationale studies laten zien dat de vaccins niet erg goed werken, blijft ze volharden in de doodlopende weg van meer prikken en meer vrijheden afpikken en invoering discriminatie. Kuzu toont hier cijfers van een groot onderzoek uit de Verenigde Staten, uitgevoerd door het CDC die onomstotelijk aantonen dat de vaccins hun effectiviteit snel verliezen. Maar Aukje de Vries durft met droge ogen te beweren dat die cijfers niet kloppen en krijgt nog steun ook van Kuiken van PVDA, die ook al in de volledige paniek-modus staat. Kuzu heeft simpelweg gelijk.

Lees ook:   Troononwaardig!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken