web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Australische vaccinpromotie eindigt met de dood van de stamoudste

covid 4948866 150 covid AnGel-WinGs.nlAustralische media lieten een vaccin-promotie vallen waarbij een ontvanger van een etnische minderheid betrokken was nadat de man stierf.

Een 65-jarige ouderling van de Aboriginal Australische etnische Wakkawakka-stam in de staat Queensland stierf na het ontvangen van een tweede mRNA-injectie. De stamoudste, Bevan Costello, was door de Australian Broadcasting Corporation (ABC) overgehaald om de prik in zijn gemeenschap te promoten – door hem zelf te nemen.

Costello, uit Cherbourg, stierf zes dagen na het krijgen van de tweede experimentele Covid-injectie, in de overtuiging dat hij het juiste deed voor zijn mensen. ABC en gezondheidsfunctionarissen van de overheid hadden Costello ervan overtuigd dat de Aboriginals die aarzelden over vaccinatie moesten overhalen om de injectie te nemen.

ABC kondigde aan dat hij het had genomen “om zichzelf en zijn gemeenschap te beschermen”, waarbij hij het gebruikelijke gescripte verkooppraatje van vaccins van de regering herhaalde.

In het televisie-interview vertelde Costello hoe hij “meer zelfvertrouwen” had gekregen omdat hij volledig was gevaccineerd. Hij legde uit dat hij diabeet was en dat het vaccin hem zou beschermen tegen het oplopen van Covid-19. Volgens ABC hebben de inwoners van Cherbourg een bijzonder lage vaccinatiegraad, op 9 september was slechts 4,6 procent volledig gevaccineerd. Ambtenaren gaven de schuld aan “vaccinmythes”.

De autoriteiten van Queensland gaven de niet-gevaccineerden ook de schuld van het verlengen van de lockdowns en het overlijden door Covid.

Lees ook eens:   Rechtszaak Opheffing Lockdown terugkijken

De Cherbourg Aboriginal Settlement, een landelijke stad ten noordwesten van Brisbane en de thuisbasis van de op twee na grootste Aboriginal-gemeenschap van Queensland, heeft een bevolking van 1269 mensen, van wie 99 procent geïdentificeerd als  inheemse Australiërs .

In zijn gemeenschap bekend als “Oom Bevan”, ontving hij volgens ABC rond 9 september zijn tweede Pfizer-mRNA-injectie bij een lokaal pop-upvaccinatiestation. Hij vertelde de journalisten dat veel van zijn mede Wakkawakka-stamleden te bang waren om de prik te nemen vanwege “het verkeerd begrijpen van de informatie, meestal op sociale media”. Ambtenaren beschuldigden de Wakkawakka-stam er zelfs van dat hij “veel valse informatie rond liet vliegen”.

Maar het lijkt erop dat de stamoudste de bedoelingen van de media en de Australische regering verkeerd had begrepen om hem een ​​experimentele en in zijn geval dodelijke prik te laten promoten. ABC liet snel de promotieclip vallen met de Aboriginal-leider nadat hij stierf door het schot.

Details over het overlijden van oom Bevan in de media zijn schaars. De Facebook-pagina van de Cherbourg Aboriginal Shire Council plaatste twee aankondigingen met een tussenpoos van zes uur over zijn dood op 14 en 15 september. De eerste merkte zijn “plotselinge overlijden” op, terwijl de tweede het beschreef als een “plotselinge dood”.

Het hoofd van de Australian Medical Association in Queensland dreigde ondertussen de niet-gevaccineerden met boetes, fraudeaanklachten en apartheid. “Het leven zal ellendig zijn zonder gevaccineerd te zijn. Je zult je niet kunnen verstoppen,’ waarschuwde Dr. Chris Perry. Op Channel 9 in Australië noemde hij degenen die tegen het schot hadden besloten “gek”.

Lees ook eens:   Zwitserse staatsburgers die deze winter hun huis oververhitten, riskeren 3 jaar gevangenisstraf

Zelfs degenen die een vrijstelling van verplichte vaccinatie hebben, zullen moeilijkheden ondervinden, omdat ze “geen dokter kunnen krijgen om [dat] af te tekenen”, zei Perry. Vaccinatiemandaten zijn in de staat uitgebreid tot al het particuliere gezondheidspersoneel. Mensen hebben tot 15 december de tijd gekregen om een ​​dubbele prik te krijgen en bewijs te overleggen om te kunnen blijven werken.

“Je kunt nergens heen voor entertainment”, voegde Perry eraan toe, erop wijzend dat alleen de volledig gevaccineerde “de meeste locaties” zouden worden toegelaten. Tegen degenen die geen certificaat hebben, zei hij: “Je zult een heel, heel eenzaam leven leiden.”

In de staat Victoria gingen duizenden Australiërs de straat op in Melbourne om te protesteren tegen zowel een vaccinatiemandaat als een wetsvoorstel dat de premier van Victoria, Daniel Andrews, meer bevoegdheden zou geven om een ​​pandemie uit te roepen en meer lockdowns op te leggen.

Een grote groep demonstranten, waaronder kinderen en ouderen, droegen Australische vlaggen en marcheerden zaterdag door het centrale zakendistrict van Melbourne om de verwijdering van hun premier te eisen.

Craig Kelly, United Australia Party MP voor Hughes Constituency (NSW), woonde de demonstratie bij en merkte op sociale media op dat de demonstratie “tegen tirannie”, “tegen dictators” en “tegen mensenrechtenschenders” was.

Kelly schreef op sociale media dat de demonstratie “tegen tirannie”, “tegen dictators” en “tegen mensenrechtenschenders” was, blijkbaar verwijzend naar Andrews.

Lees ook eens:   CDC-rapport - 3150 mensen verlamd na COVID-19-vaccin 'Kan normale dagelijkse activiteiten niet uitvoeren'

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥