web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Oostenrijk verklaart de oorlog aan niet-gevaccineerde slechts enkele dagen na een bezoek aan Soros

Humor en toch waar Vakzcr10

De Oostenrijkse bondskanselier Schallenberg was de laatste Oostenrijkse leider die een familielid van Soros hartelijk verwelkomde. De familie Soros heeft er altijd van genoten om naar Oostenrijk te reizen en de hand te schudden van vooraanstaande SPÖ- en ÖVP-politici – vooral tegenwoordig, met degenen die verantwoordelijk zijn voor het vaccinbeleid.

George Soros’ zoon Alexander runt nu de Open Society Foundation . Hij ontmoette onlangs zowel de Oostenrijkse bondskanselier Alexander Schallenberg (ÖVP) als de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken Michael Linhart (ÖVP).

Speciale vrienden van de familie Soros in de afgelopen jaren waren onder meer ex-federaal kanselier Christian Kern (SPÖ), ex-federaal kanselier Sebastian Kurz (ÖVP), ex-burgemeester van de stad Wenen Michael Häupl (SPÖ) en, last but not least , de zittende burgemeester van Wenen, Michael Ludwig (SPÖ). De laatste kende George Soros in 2019 zelfs de Grote Ereonderscheiding in Goud toe voor Diensten aan de staat Wenen .

Op 8 november had Alexander Soros een ontmoeting met de bondskanselier en volgens Soros Junior bespraken de twee op zijn Twitter-profiel de verslechterende situatie in de Westelijke Balkan en de toekomst van de CEU – de Centraal-Europese Universiteit.

In 2017 – nadat Hongarije de Soros University CEU uit het land had verbannen vanwege zijn constante destabilisatie-intenties (hij had al verschillende staten in diepe crises gestort en vaak economisch geprofiteerd) – pleitte ex-kanselier Christian Kern (SPÖ) voor de verplaatsing van CEU naar Wenen .

Het contract werd samen met oud-burgemeester Michael Häupl gesloten. Op kosten van de belastingbetaler werd hiervoor ook het Otto Wagner Ziekenhuis verbouwd. Soros-wetenschappers hebben nu toegang tot een luxueuze, dure privé-universiteit in Wenen.

 

Lees ook eens:   Wie is Pieter Omtzigt eigenlijk?

Ex-kanselier Sebastian Kurz en ÖVP-baas communiceren al enige tijd alleen in het Engels op Twitter, ongeacht of de Oostenrijkers hem begrijpen of niet. Het was “geweldig” om “opnieuw in contact te komen” met zijn “oude vriend” Alexander Soros. Volgens beelden van de ontmoeting ontmoetten de twee elkaar in een gezellige hotelkamer. Oostenrijkers zullen zich afvragen waarom hun ‘academische leven’ voortaan in het Engels zal zijn, vooral omdat hun eigen taal hen al eeuwenlang goed van pas komt.

Hoewel de Oostenrijkers niet veel weten over hun nieuwe minister van Buitenlandse Zaken Michael Linhart (ÖVP), kent hij ook Alexander Soros. Het is “goed” om de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken van Oostenrijk te ontmoeten, legt Alex Soros uit op Instagram.

SLECHTE TIMING VOOR EEN NIEUWE LOCKDOWN?

Slechts enkele dagen na het bezoek, naar verluidt om “grenskwesties” te bespreken, kondigde de Oostenrijkse regering aan dat het van plan was om 3,1 miljoen Oostenrijkers die niet volledig zijn gevaccineerd, strikt op te sluiten. Kanselier Alexander Schallenberg klaagde over het “beschamend lage” jab-tarief. Covid-19 is inderdaad de pandemie van toevalligheden geworden .

“Volgens het stappenplan hebben we eigenlijk nog maar enkele dagen tot we de lockdown voor niet-gevaccineerde mensen moeten invoeren”, maakte Schallenberg bekend tijdens een persconferentie op donderdag. Deze beperkingen betekenen: “men kan het huis niet verlaten tenzij men gaat werken, winkelen (voor essentiële zaken), de benen strekken – namelijk precies wat we allemaal moesten doorstaan ​​in 2020.”

Lees ook eens:   Wat zijn de gevolgen van het sturen van duizenden satellieten in een baan om de aarde?

Maar Oostenrijk heeft een hogere jab rate dan de VS. “Met een vaccinatiegraad van 62,7 procent heeft Oostenrijk niet alleen een hoger percentage dan de VS, maar het grootste deel van de bevolking is relatief recent gevaccineerd, wat die mensen een betere bescherming zou moeten bieden. Toch beleeft het land zijn meest productieve uitbraak ooit, zoals we over de hele wereld zien, met een bijna perfecte omgekeerde relatie tussen vaccinatiepercentages en Covid-gevallen ”, merkte Daniel Horowitz op .

Maar in plaats van vaccinatie in twijfel te trekken, verdubbelen de Oostenrijkse leiders.

Vanaf maandag plant de regering in Opper-Oostenrijk een afsluiting voor niet-gevaccineerden, waaronder ook die mensen die slechts gedeeltelijk zijn gevaccineerd. De gouverneur van Opper-Oostenrijk, Thomas Stelzer (ÖVP) noemde de situatie “dramatisch”.

Minister van Volksgezondheid Wolfgang Mückstein (Groenen) eiste ook lockdowns voor niet-gevaccineerden in Opper-Oostenrijk. De verklaringen van minister van Toerisme Elisabeth Köstinger (ÖVP) zijn ook duidelijk en spreken voor een lockdown van niet-gevaccineerden: “De tijd van solidariteit met degenen die om fragiele redenen niet willen worden gevaccineerd, is verstreken. We kunnen en gevaccineerde mensen zullen hun vrijheden niet opgeven omdat een minderheid consequent en zonder medische reden beschermende maatregelen en vaccinaties weigert. Dat zou oneerlijk zijn en ook een gebrek aan solidariteit met alle anderen.”

Lees ook eens:   Oekraïners riskeren gevangenisstraf voor het filmen van mobilisatie
EXPERIMENTELE PRIKKEN SCHENDEN DE CODE VAN NEURENBERG

De voorzitter van de FPÖ, Herbert Kickl, staat de afgelopen weken steeds kritischer op de Corona-maatregelen, met name een lockdown voor niet-gevaccineerde mensen. FPÖ-lid Michael Schnedlitz riep in een video zelfs op tot een opstand tegen de geplande maatregelen. Onder het motto “Welkom in de dictatuur” verzette hij zich tegen de beperkingen en beschreef de regering als dictatoriaal. Vaccinatie blijft een persoonlijke keuze, zei hij.

Critici van het verplichte vaccinatiebeleid van de overheid stellen regelmatig dat het in strijd is met de code van Neurenberg. In augustus 1947 somde het Amerikaanse militaire tribunaal tien punten op in zijn uitspraak over Duitse nazi-artsen onder de sectie getiteld “Toegestane medische pogingen”, die later bekend werd als de “Neurenbergcode”.

Terwijl voorstanders van vaccinatiebeleid beweren dat de vaccins goedgekeurde preparaten zijn en daarom geen experiment, hebben critici erop gewezen dat zelfs de toekomstige Duitse bondskanselier Olaf Scholz of regeringsgezinde virologen zoals Alexander Kekulé hebben gesproken over een wereldwijd “experiment”.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥