web analytics

U bent aansprakelijk voor schade door vaccins, Euro-parlementsleden zijn gewaarschuwd

Butterfly Bling GIF - Butterfly Bling Flower GIFsARTSEN waarschuwden gisteren de Euro-parlementsleden dat ze persoonlijk verantwoordelijk zullen worden gehouden voor schade en overlijden veroorzaakt door Covid-vaccins.

Doctors for Covid Ethics , een groep van artsen en wetenschappers uit 30 landen, heeft brieven gestuurd naar alle leden van het Europees Parlement om hun aansprakelijkheid op te zeggen.

Ze stuurden dezelfde brief naar Emer Cooke, uitvoerend directeur van het Europees Geneesmiddelenbureau.

Hun actie kwam toen het parlement de zaken hervatte met een debat over gezondheid en preventie van ziekten, waarover vandaag zal worden gestemd.

Het bericht, geserveerd met ondersteunende documentatie, luidde: ‘De haast om eerst te vaccineren en later onderzoek heeft u in een positie gebracht waarbij het Covid-19-vaccinatiebeleid nu volledig gescheiden is van de relevante wetenschappelijke basis.

‘Terwijl u nadenkt over uw volgende stappen bij het verplicht stellen van een vaccin dat  gecontra-indiceerd is door de wetenschap , vestigen we uw aandacht op recent gepubliceerde verzoeken om  vrijheid van informatie , die grove nalatigheid in het proces van goedkeuring van Covid-vaccins aan het licht brengen, waaronder misleiding van de Commissie voor menselijke geneesmiddelen als of er enige onafhankelijke verificatie van gegevens over vaccinproeven heeft plaatsgevonden.’

Doctors for Covid Ethics omschrijft zichzelf als een organisatie van  honderden artsen en wetenschappers  uit alle hoeken van de wereld.

Op de website staat: ‘We hebben drie brieven geschreven aan het Europees Geneesmiddelenbureau, waarin we dringend waarschuwen voor de gevaren op korte en lange termijn van Covid-19-vaccins, waaronder stolling, bloedingen en bloedplaatjesafwijkingen. We begonnen eerst te waarschuwen voor bloedgerelateerde risico’s voordat berichten in de media over stolling leidden tot schorsing van vaccins over de hele wereld.

Lees ook:   Theo Hiddema (FVD): ‘Otten moet spijt betuigen aan Baudet’

‘Bij gebrek aan cruciale veiligheidsgegevens, eisen we de onmiddellijke stopzetting van alle experimentele op genen gebaseerde Covid-19-vaccins.

‘We zijn tegen vaccinpaspoorten, die een bedreiging vormen voor de volksgezondheid en die Neurenberg en andere bescherming schenden. We waarschuwen dat ‘gezondheidspassen’ een dwingende druk uitoefenen op burgers om zich te onderwerpen aan gevaarlijke medische experimenten, in ruil voor vrijheden die ooit mensenrechten waren.’

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button