web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Ziekenhuizen zullen hun eigen ondergang veroorzaken met verplicht vaccinbeleid

Angel The True Pain GIF - Angel TheTruePain NeverDies GIFsWat zien verpleegkundigen van vaccins die ervoor zouden zorgen dat ze hun carrière zouden neerleggen wanneer hun werkgever hen probeert te dwingen zich te laten injecteren? Ziekenhuizen gaan hun eigen ondergang veroorzaken vanwege verplichte vaccins. Andere industrieën, die al te kampen hebben met tekorten aan arbeidskrachten, zullen hetzelfde lot ondergaan. Het management zal geen idee hebben terwijl ze door de as van het faillissement ziften. ⁃ TN-editor

Nu het federale vaccinmandaat van president  Biden maandag van kracht wordt, schorten de gezondheidszorgstelsels in het hele land electieve operaties op en weigeren ze IC-patiënten van andere ziekenhuizen op te nemen,  omdat ze zich schrap zetten voor mogelijk honderden ontslagen verpleegkundigen en andere kritische stafleden , mogelijk zelfs artsen.

Volgens  de NYT is  het Erie County Medical Center in Buffalo van plan om dat alles en nog veel meer te doen, aangezien het zegt dat  het binnenkort ongeveer 400 werknemers kan ontslaan die ervoor hebben gekozen om niet de enige baan te krijgen die vereist is door het edict (dat werd doorgedrukt ondanks geblokkeerd door een federale rechter).

Evenzo schatten functionarissen van Northwell Health, de grootste zorgverlener van de staat,  dat NWH mogelijk gedwongen wordt duizenden mensen te ontslaan die hebben geweigerd zich te laten vaccineren.

In een economie  met meer vacatures dan werknemers – 2,2 miljoen meer om precies te zijn  – is het gewoon geen slim idee om werknemers te dwingen te kiezen tussen werk en hun gezondheids- of religieuze verplichtingen.

Lees ook eens:   Pieter Derks over de aankomende verkiezingen

Zonder zelfs maar een zweem van zelfbewustzijn, is de gouverneur het er blijkbaar mee eens:  “Wat opdoemt voor maandag is volledig te vermijden, en er zijn geen excuses”, zei mevrouw Hochul, terwijl ze smeekte aan degenen die dat niet hebben gedaan om zich te laten vaccineren, “  zei Hochul tijdens een persconferentie in het weekend.

Maar we dwalen af.

De situatie is minder nijpend in NYC, maar er zullen nog steeds genoeg ziekenhuizen overblijven met enorme personeelstekorten na massale ontslagen.

Het grootste particuliere ziekenhuisnetwerk van de stad, NewYork-Presbyterian,  heeft meer dan 200 werknemers die mogelijk worden ontslagen omdat ze niet ten minste één prik hebben gekregen.

Natuurlijk, zoals we in recente berichten hebben opgemerkt, vormen gezondheidswerkers slechts een fractie van de werknemers die zullen worden getroffen door tekorten in de hele economie. In Californië heeft het tekort aan verpleegsters een crisisniveau bereikt in Californië, en luchtvaartmaatschappijen zien vluchten vaak geannuleerd vanwege personeelstekorten.

Eind september was 16% van de 450.000 ziekenhuismedewerkers in New York en 83% van de verpleeghuismedewerkers – ongeveer 45.400 – niet gevaccineerd.

Ondanks dat ze rechtstreeks worden bedreigd door hun superieuren, zeggen de meesten dat ze de prik weigeren om religieuze of gezondheidsredenen, of omdat ze allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten.

Lees ook eens:   Eva Jinek en het oordeel

In een poging om arbeiders bang te maken om zich aan de regels te houden, heeft de gouverneur van New York, Kathy Hochul  , gedreigd om “buitenlandse arbeiders” te vinden om de ziekenhuizen en verzorgingstehuizen van de Empire State te bemannen  (ondanks het feit dat de vaccinatiegraad in het grootste deel van de wereld buiten de VS veel lager is) .

Ze heeft ook gedreigd de Nationale Garde in te schakelen of de noodtoestand uit te vaardigen in een plan dat dit weekend werd onthuld.

De leraren van NY worden ook geconfronteerd met een mandaat om ofwel gevaccineerd te worden of hun baan vaarwel te zeggen. Ongeveer 10.000 openbare schoolmedewerkers, dat is vergeleken met 75.000 leraren en tienduizenden andere medewerkers, van verzorgers tot paraprofessionele medewerkers.

Terugkerend naar ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, zijn instellingen zoals Northwell relatief spaarzaam met hun vrijstellingen om religieuze en gezondheidsredenen, maar sommigen komen er doorheen.

De noodverordening van NY bepaalt niet hoe ziekenhuizen en verpleeghuizen het precies moeten handhaven, en de kans is groot dat ziekenhuizen die gemeenschappen in grotere nood dienen, gedwongen zullen worden uitzonderingen te maken. Zwarte en Spaanse New Yorkers hebben de prik in veel lagere aantallen gekregen dan blanke New Yorkers. De NYT wijst er in haar verhaal op dat sommige ziekenhuizen in de Bronx niet-gevaccineerde percentages onder artsen en verpleegkundigen zien oplopen tot in de dubbele cijfers.

Lees ook eens:   The only European with balls Nigel Farage,now still the Netherlands.

In het St. Barnabas-ziekenhuis in de Bronx was vrijdagmiddag ongeveer 12 procent van de bijna 3.000 werknemers niet gevaccineerd, zei de medisch directeur, Eric Appelbaum, in een interview. De groep omvat ongeveer 3 belangrijke artsen, en tal van slecht werkende studiws

Anekdotisch melden ziekenhuizen een toename van vaccinaties onder ziekenhuismedewerkers die nog niet zijn gevaccineerd. Maar wie weet wat te geloven. Het enige wat we weten is dat we op dit moment geen electieve operatie willen ondergaan of  een baby willen bevallen in New York.

 

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥