web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Brief voor ouders voor school, mondkapjes etc (download brief inclu)

https://thehangingtree.nl/brief-aan-de-basisscholen/

Helaas is nu de tijd gekomen dat onze jonge kinderen slachtoffer gemaakt worden van het wanbeleid van dit demissionair kabinet. Tot mijn grote schrik werd op 26 november aangekondigd dat kinderen vanaf groep 6 een mondkapje moeten gaan dragen op school en tweemaal per week getest moeten worden. Ik heb mijn kinderen de afgelopen 20 maanden zoveel mogelijk beschermd tegen de schadelijke maatregelen en zal dat ook nu weer doen. Ik heb een brief opgesteld voor de basisschool van mijn zoon. Deze brief heb ik als downloadbaar word-document toegevoegd zodat iedere ouder een handvat heeft voor het opstellen van een brief richting de basisschool van zijn/haar kind. De gehele brief is ook op deze pagina te lezen.

 

Op 26 november 2021 kwam ons onder ogen dat het demissionair kabinet wenst dat kinderen vanaf groep 6 een mondkapje gaan dragen en tweemaal per week een zelftest doen. Voor het dragen van een mondkapje bestaat echter geen enkele immunologische of epidemiologische onderbouwing. Door leden van het demissionair kabinet en het OMT is meerdere malen enkel naar voren gebracht dat het dragen van een mondkapje “een gedragsexperiment” betreft.

U wilt dit gedragsexperiment gaan implementeren in de school zodra de kinderen wandelen in de gangen of aula. Dit heeft u op –datum– aan ons laten weten via een mail naar alle ouders. Volwassenen of minderjarigen verplichten tot het meedoen aan een gedragsexperiment is verboden, zo is te lezen in de Neurenberg code. Hoewel wij kunnen begrijpen dat de beslissing van het demissionair kabinet ook bij u rauw op het dak gevallen is, voelen wij de noodzaak u met dit schrijven op de hoogte te brengen van ons standpunt.

Geen verplichting, maar dringend advies

Hoewel er door de media en tijdens de persconferentie op 26 november gezegd werd dat er een verplichting zal gelden voor het dragen van een mondkapje vanaf groep 6, kan en mag het dragen van een mondkapje voor kinderen onder de 13 jaar enkel een dringend advies zijn. In de Tijdelijke Regeling mondkapjesverplichtingen is namelijk het volgende te lezen onder Artikel 2.A.1.1: “Personen van dertien jaar en ouder dragen een mondkapje in publieke binnenruimten.”

Lees verder voor dat artikel via de link en de brief,
die je daar kunt downloaden om te sturen naar de school van je kind(eren)

Lees ook:   Are You Watching T.V. or Is Your T.V. Watching YOU? #ILearnedAlot
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien