web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Steeds vager verhaal Rutte en aanslag of ontvoering?

https://www.ad.nl/binnenland/raadslid-opgepakt-op-verdenking-voorbereiding-poging-moord-rutte-ik-ging-naar-m-n-moeder~a1c59bf7/

Gisteren schreef men dit:

Dreiging Rutte waar of niet?

Demissionair premier Mark Rutte heeft zware beveiliging gekregen omdat hij wordt bedreigd. Het gaat mogelijk om een geplande aanslag of ontvoering, maar veel details zijn nog onduidelijk. Dat schrijft De Telegraaf en bevestigen bronnen aan de NOS.

De dreiging zou komen uit de hoek van de cocaïnemaffia, al willen de autoriteiten hier niets over kwijt. Waarom is het de demissionair premier die nu wordt bedreigd, en wat is de betekenis van die dreiging?

Of dit:

De informatie dat er een mogelijke aanslag op handen zou zijn is begin deze maand binnengekomen, stellen bronnen aan deze site. ,,Die informatie nemen we zeer serieus”, stelt de bron, die ervan uitgaat dat een groepering uit de georganiseerde misdaad achter de dreiging schuil gaat.

En nu is het een PVV lid schijnbaar, die ook al naar huis was op zondag!

Dit was een flink mislukte False Flag!!!
🙂

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥