web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Veel coronabesmettingen onder jongeren, maar wat betekent dat?

Twee weken was er eindelijk eens rust…op de tv en op de radio, geen corona gezeik meer…en nu?
Het begint weer…

Het aantal coronabesmettingen onder jongeren stijgt snel. Het lijkt dat de versoepelingen rond het uitgaan een belangrijke oorzaak zijn van de stijging. Inmiddels is er sprake van een besmettingscluster bij Hotelschool The Hague waar vijftig studenten besmet bleken na een feest. In Leiden ziet de GGD ook een stijging van het aantal besmettingen onder studenten. Maar wat betekent dit?

Terug richting code zwart ligt niet in de lijn der verwachtingen. ‘We hebben in Nederland twee keer op het randje van code zwart gestaan’, zegt epidemioloog Frits Rosendaal van het LUMC in Leiden. ‘Ziekenhuizen hebben draaiboeken klaarliggen voor als de zorg het echt niet meer aan kan en we dus moeten loten wie wel en wie niet wordt opgenomen. Maar dat zal niet meer gebeuren.’

Rosendaal baseert zijn overtuiging op het feit dat in maart vorig jaar vooral 75-plussers massaal ziek werden en opgenomen moesten worden. De tweede keer dat code zwart aan de deur rammelde, was februari/maart van dit jaar. ‘Dat waren voornamelijk mensen in de leeftijd van 60 tot 75 jaar.’

https://www.omroepwest.nl/nieuws/4420580/veel-coronabesmettingen-onder-jongeren-maar-wat-betekent-dat

Is er dan niemand die logisch nadenkt?
Vorig jaar waren het de mensen in de leeftijd 60 tot 75 jaar… die werden toen toch allemaal gevaccineerd…en nu worden de jongeren gevaccineerd en nu is daar een uitbraak.

De vaccins veroorzaken de ziekte blijkbaar!?!?!
Nu met vaccin in het lichaam, gaan vele  jongeren uit en zo besmetten zij elkaar.
Want jongeren kregen het toch niet, en waren niet besmettelijk, ja nu wel ineens…

Lees ook:   Ontsnapte gekkie loopt nu vrij rond

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥