web analytics
...
Politiek-Elite

Thierry Baudet sloopt Rutte in Hongaarse krant

In een interview met de Hongaarse krant Magyar Nemzet heeft FvD-leider Thierry Baudet op hardhandige wijze de vloer aangeveegd met Hongarije-hater Mark Rutte. Onze premier, zei Baudet, is alleen maar vol op het orgel gegaan tegen de Hongaarse premier Viktor Orbán omdat hij graag een baantje wil “in Europa.” Dat is niet eens zo gek. Want buiten de politiek en macht heeft Rutte helemaal niets. Het is de politiek, of de man vereenzaamt achter de geraniums.

Lees verder via de link

Link

Heerlijk… gerechtigheid…want je schaamt je toch kapot bij andere landen dat je minister eventjes het woord voor je doet, waar je het dus niet mee eens bent?
Nee dan ons Thierry…merci hiervoor.

 

Lees ook:   Deel KNMI-metingen Groningse aardbevingen 'niet correct': Kamer wil uitleg

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept