web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De illuminati en hun getallen symboliek

ae300e3529d40c39c455ec52971e7857 AnGel-WinGs.nlDe Illuminati (13 families van criminelen) is een rituele organisatie. Zij hebben  een speciale manier om naar getallen te kijken die we allemaal wel kennen en gebruiken getallen voor hun rituele magie.
Dit is wat zij ervan gemaakt hebben, maar dat niet geldig is.

-Het getal 11 is het aantal vernietiging en crisis en dood van de mens. Elke gebeurtenis of ding met nummer 11 helpt om de antichrist te verheffen.

-In het Latijn is de naam van de duivel LVX, wat zich vertaalt als (50 + 5 + 10 = 65 = 6 + 5 = 11). Dodenherdenking / Dodenherdenking is 11 november om 11:11 uur (Triple 11).

 

 

-Zie je het getal “13” op de logo’s van McDonald’s en Arbys? De eerste geheime code die vaak voor kinderen wordt gebruikt, is het alfabet met een cijfer boven elke letter.

 

51ba32056dcfaaf70c5f83b8d9e637ac AnGel-WinGs.nl

-De code begint met de letter A met het cijfer 1 erboven en eindigt met de Z die het cijfer 26 vertegenwoordigt. Kinderen geven gecodeerde letters door aan vrienden in de klas met behulp van deze verborgen code. Het is een van de eenvoudigste beschikbare codes.

-Het McDonalds-restaurant. De grote gouden M is de 13e letter van het alfabet. Fritz Springmeier in de 13 zalen van de Illuminati heeft al bewezen dat de McDonald’s-keten verbonden is met de families van de satanische heersende misdaad. Gebruik de bovenstaande code en pas deze toe op de volgende overheids- en mediakanalen. En reken maar uit. Het cijfer 13 of 33, soms zijn beide slim verborgen in de initialen

3-14-14 = 3 + 1 + 4 + 1 + 4 = 13
CNN

3-9-1 = 3 + 9 + 1 = 13
CIA (Central Intelligence Agency)

-Deze 13 families (Illuminati) zijn doorgedrongen in professionele sporten. De eigenaar van de Pittsburgh Steelers is een ridder van Malta. De eigenaar van de Detroit Lion is een ridder van Malta. Al de topeigenaren van deze wereldwijde clubs zijn voor het grootste deel de Ridders van Malta, ze zorgen ervoor dat mensen zich bezighouden met deze spellen en sporten en om gek en fanatiek te worden, terwijl ‘ze’ bezig zijn met hun agenda (zie Agenda 21)

-Een andere die het gebruikte was Walt Disney, een 33ste graads vrijmetselaar. Een andere was Milton Hersey, met Hersey Park. Ze maken al deze conferenties en spelletjes en leuke dingen om mensen bezig te houden met vooral nutteloze dingen. (Geef het volk brood en spelen- zo houd je de bevolking rustig)

Lees ook eens:   Liegen en manipuleren met NLP in de Tweede Kamer

DE NUMEROLOGIE VAN ILLUMINATI BEGRIJPEN.

De Illuminati, een rituele organisatie, heeft een heel speciale manier om naar getallen te kijken en ze voor magie te gebruiken.

-Als het gaat om occultisme en sekten die getallen ontwikkelen bij het gebruik van magie, is Pythagoras de vader van de getallen en worden zijn leringen aanbeden door alle mysterieuze scholen. In The Secret Teachings of All Ages wijdt auteur Manly P. Hall hoofdstuk 13 aan Pythagoras. Pythagoras leert alleen de ingewijden in zijn eigen mystieke school de geheimen van de getalsystemen. De Illuminati volgen zeer nauw de principes die voor het eerst door Pythagoras werden geïntroduceerd.

-Onder de magische mysteries bevonden zich priemgetallen (getallen die geen andere delers hebben dan zijzelf). Deze getallen, waaronder 2, 3, 5, 7, 11, 13, enzovoort, werden op grote schaal aanbeden door de Illuminati.

-Illuminati-leden geloven ook dat de kans op succes groter is als hetzelfde getal meerdere keren wordt vermenigvuldigd om een ​​speciale gebeurtenis te plannen op een datum waarop
drie getallen zijn uitgevoerd. Dertien is zowel een geluksgetal als een ongeluksgetal. Het wordt als slecht beschouwd omdat de Tempeliers op 13 oktober 1307 werden gearresteerd. Het is echter ook het aantal reïncarnaties (?) en het eeuwige leven.

-Er zijn 13 leden in de illuminati en satanische sekten – 12 volwaardige leden en een hogepriester. Dit is een spiegel van 12 rechters + 1 rechter = 13. Er zijn 13 hooggeheime families die de wereld besturen. (Fritz Springmeier Illuminati Bloodlines)

-Het nummer 13 is erg belangrijk voor de Illuminati. Elke groep heeft een kern van 39 leden die 13 keer in 3 leden wordt verdeeld. Dertien vormen een administratief team en vervolgens reageert deze groep op een Ronde Tafel van negen leden. De negen zijn belangrijk omdat ze betrekking hebben op de drievoudige van drie die als zeer belangrijk wordt beschouwd in alle rituelen, inclusief 3 keer 3 keer 3. De 3 keer 3 keer 3 regels in magie zijn van toepassing om de oorspronkelijke bedoeling van een rituele cast te versterken, evenals het idee dat alles wat bij je terugkomt, het voor 3 zal doen.

Lees ook eens:   Geweldadige jongeren in Nederland of vechten ze tegen onrecht?

HET BELANG VAN ANDERE CIJFERS

Hier zijn de concepten van de belangrijkste getallen in het Illuminati-getallensysteem

0 – Voor de Illuminati is het getal nul symbolisch voor de aanbidding van de zon. Het symboliseert de man die wordt herboren met occulte rituelen.

1 – Dit is het getal van eenheid van geest, lichaam en ziel.

2 – Dit is het aantal delingen in plaats van harmonisatie, zoals kenmerkend is voor het andere rekenkundige systeem … Het is het getal van de totale scheiding van de geest.

3 – Dit is het aantal rechten. Symboliseert de magische vorm van de driehoek. Het symboliseert de Heilige Drie-eenheid die Nimrod Semiramis Tamus is … of Osiris, Isis, Horus … of Satan, Eva en Kaïn

4 – Het aantal instellingen. Aleister Crowley schreef een boek genaamd Boek Vier, dat een complete gids voor magie was.

5 – Dit is een nummer dat de ledematen van de verlichte mensen beschermt tegen de dood. De Illuminati gebruiken ook iets dat de Wet van Vijf wordt genoemd, wat de kracht is van de geest om de waarheid in bijna alles waar te nemen.

6 – Het getal van de mens. Vanuit de overtuiging dat de mens op de zesde dag van de week is geschapen.

7 – Dit nummer is op verschillende manieren belangrijk. Er zijn 7 creatieve krachten van goddelijkheid.
Er zijn 7 grote seizoenen van de aarde. Er zijn zeven mensenrassen. Er zijn 7 wetten die het menselijk leven beheersen. Er zijn 7 scholen van mystieke religies. In de theosofie is er een proces van menselijke evolutie in zeven fasen waarin opeenvolgende rassen evolueren van een lagere naar een hogere levensvorm.

8 – Dit is het nummer van de zon en de pelgrim van de zon. Het duurt 8 jaar voordat Aphrodite 13 keer de zon lanceert, wat belangrijk is voor veel occulte groepen zoals de Illuminati.

9 – Het aantal goddelijke voltooiing en het aantal gevallen van de mens.

10 – Het aantal wetten en gezag. Ontvangen van de tien geboden.

11 – Het aantal rampen en crises en de dood van de mens. Elke gebeurtenis of ding toegewezen aan 11 is om de Dadjdjal / Antichrist te helpen opstaan. In het Latijn is de naam van de duivel LVX wat zich vertaalt als (50 + 5 + 10 = 65 = 6 + 5 = 11)
Net als een aandachtspunt, Peace Day / Remembrance Day 11 november om 11:11 (Triple 11)

Lees ook eens:   Het plan achter dit alles

13 – Dertien is zowel een geluksgetal als een ongeluksgetal. Het wordt als slecht beschouwd omdat de Tempeliers op 13 oktober 1307 werden gearresteerd. Het is echter ook het aantal reïncarnaties en het eeuwige leven. Er zijn 13 leden in de satanische eredienst – 12 gewone leden en een hogepriester. Dit is een spiegel van 12 rechters + 1 rechter = 13. Er zijn 13 hooggeheime families die de wereld besturen. (Fritz Springmeier Illuminati Bloodlines)

17 – Het getal voor onsterfelijkheid.

19 – Het getal 19 is magisch. De maancycli worden elke 19 jaar gesynchroniseerd met de Gregoriaanse kalender.

22 – Het getal 22 is dubbel 11. Het is ook 2. Het is het nummer van
de Master Builder.

23 – Het nummer waarmee alle grote evenementen op de een of andere manier verband houden. De Tempeliers hadden slechts 23 Grootmeesters (Jacque de Molay was 23ste). 23 is het eerste priemgetal waarbij beide cijfers priemgetallen zijn die aan een priemgetal zijn toegevoegd. In de Kabbalistische Levensboom is het 23e pad verbonden met de Tarotkaart (wat volgens Aleister Crowley het idee is dat de enige uitweg naar binnen is)

27 – Het getal 27 = 9 + 9 + 9 is de sterkste vergroting 9, omdat het 3 negen symboliseert.

39 – Het getal 39 = 13 + 13 + 13. De hoogst mogelijke vergroting van het getal 13.

333 – Het nummer 333 gebruikt het nummer 3 drie keer. 333 vertegenwoordigt een derde van de engelen die Lucifer volgden en in opstand kwamen.

555 – Het getal 555 = 15 = 1 + 5 = 6. Wanneer 555 3 keer wordt gebruikt en in aantal wordt verminderd, is het een verborgen 666. De enige bekende betekenis in de nummers van de kwaadaardige of dreigende triple 5 is verlichting of verlichting.

666 – Bij gebruik 6 keer 3 keer is het nummer van het beest.

777 – Aleister Crowley schrijft een boek genaamd 777 dat belangrijk is voor de Illumnati

999 – 999 is een verborgen en omgekeerde 666 en symboliseert het verborgen kwaad.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥