web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Nigel Farage: ‘Brexit is begin van einde EU, volken willen niet door jullie geregeerd worden’

Brexit Party leider Nigel Farage, mede verantwoordelijk voor de enorme overwinning van de Conservatieven bij recente verkiezingen, heeft in het Europese Parlement wederom hard uitgehaald naar de EU. ‘Na 3 ½ jaar misleidingen zullen wij eind januari deze gevangenis van naties verlaten! Brexit is het begin van het einde van de EU. Wij kunnen vrienden zijn zonder geregeerd te worden door anonieme bureaucraten.’

‘Wij gaan een onafhankelijk, zichzelf besturend land worden. Jullie kunnen jezelf in deze kathedraal voor de gek houden dat alles goed gaat, maar dat is niet zo. Mensen willen niet bestuurd en geregeerd worden door anonieme bureaucraten… Jullie worden afgewezen,’ aldus Farage tegen EU-leiders die in weerwil van hun eigen kiezers keer op keer besluiten meer macht en soevereiniteit aan Brussel over te dragen.

Farage wees er daarnaast op dat de weerzin en opstand tegen de EU zich over het hele continent verspreidt. Zo blijkt uit peilingen dat een meerderheid van de Polen uit de EU wil treden. ‘Brexit is het begin van het einde van dit project. Wij geven het leiderschap aan een Europa van soevereine staten, die samenwerken, vrienden zijn, maar niet worden bestuurd door een centrale bende.’ (1)

Thatchers waarschuwingen voor euro en superstaat werden waarheid

Lees verder via de link:

https://www.xandernieuws.net/algemeen/nigel-farage-brexit-is-begin-van-einde-eu-volken-willen-niet-door-jullie-geregeerd-worden/
En denk ook nog eens aan deze video’s!


Etc. etc…etc……

Lees ook:   Nieuwstrend: Maak kosten Gouden Koets openbaar
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien