web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politiek-Elite

De ergste belasting: wie is verantwoordelijk voor torenhoge voedselprijzen?

De overheid is altijd beperkt tot hoeveel zij de mensen rechtstreeks kan belasten. Mensen zullen uiteindelijk in opstand komen tegen hoge belastingen. Dus als tijdelijke oplossing werd een monopolie toegekend aan The Federal Reserve. Als de regering geld wil, kan de Fed het gewoon drukken. De mensen betalen hiervoor natuurlijk nog, maar niet rechtstreeks. Ze betalen als ze stijgende prijzen op de markt zien. De overheid kan als oorzaak gewoon iets anders de schuld geven. Inflatie is de ergste belasting van allemaal.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥