16 januari 2022

 

Game over voor de cabal A tot Z

qrcode rumble.com via Angel-Wings

Je schijnt die code te kunnen scannen en dan kom je op de website 😉 En het werkt! Wauw gaaf…
Interessante informatie, mocht je er nog niets over weten, dan bij deze.

Of het waar is, valt te bezien en we gaan het vast zien of niet.

Laten we hopen dat als het waar is, dat het snel over is voor die mensen die zo slecht zijn.

”Dit is, IMO, de BESTE presentatie die tot nu toe is gedaan van mijn “beroemde” YouTube-video, getiteld The Takedown of the Cabal van A tot Z (nu bekeken door bijna 3 miljoen mensen). Samengesteld door Bonfire Guy (op zijn YouTube-kanaal met dezelfde naam), concentreert deze versie van mijn 3 uur durende presentatie op Mark Devlin’s Show zich op de Big Three Takedowns door de Amerikaanse president, Donald J. Trump, tijdens zijn World Tour die de Cabal en dwongen elke natie, elke grote corporatie en elke grote private of publieke organisatie die wereldwijde politieke en economische invloeden had (inclusief ons hele banksysteem) om te capituleren en tot hun knieën te komen. Deze video is ongelooflijk goed gemaakt omdat Bonfire Guy gevestigde Mainstream News Sources gebruikte om alles te verifiëren waarvan ik beweerde dat er destijds was gebeurd, waardoor deze buitengewoon belangrijke video zeer goed te bekijken is (slechts 43 minuten lang) en gemakkelijker te geloven door de massa, omdat wat ik beweerde nu is bevestigd door de “vertrouwde” hoofdstroomnieuwsbronnen.”

 

https://rumble.com/vcl7gj-game-over-for-the-cabal-the-takedown-of-the-cabal-from-a-to-z.html

Lees ook:   Jaren celstraf voor Friezen die snelweg blokkeerden?

Gerelateerde berichten