web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

ZG fakenews!!!!!! En over corona

https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-ontmaskering-van-het-valse-corona-verhaal/

Censuur op facebook en youtube … Corrupt Nu.nl.

Aanrader om te lezen!
Begrijp wat er gaande is!
Je wordt dus gecensureerd op facebook en youtube!
Belachelijk toch!

2 Hoofdzaken die ik de mensen wil vertellen .. er is hoop!,
1. want dit virus is niet zo gevaarlijk als wordt voorgewend .. de media berichten over het aantal gevallen terwijl iemand die het virus gehad heeft – zoals ik (in januari-februari) – lost het virus in 10 dagen op met je immuunsysteem .. en dan ben je immuun voor de rest van leven ..

2. De helft van de mensen die overlijden zijn boven de 80 .. kinderen en volwassen onder de 50 overlijden niet tenzij ze onderliggende aandoeningen hebben .. Er is geen noodzaak voor een lockdown .. we kunnen allemaal weer aan het werk .. het land moet met een week of een dag of 10 weer helemaal open gaan .. ik durf hiervoor volledige verantwoordelijkheid te nemen ..

met vit D, vit C en zink geef je het immuunsysteem een boost .. en met gezonde voeding ben je bestand tegen een virus .. je raakt besmet en hebt nauwelijks symptomen .. het immuunsysteem verwijdert het virus .. als je gezonde mensen laat besmetten zullen ze nauwelijks ziek worden en na de besmetting zijn ze immuun .. het virus is dan uit de wereld .. en de oude mensen die je geïsoleerd hebt kunnen na enige tijd weer naar buiten ..

Lees ook eens:   911 en de film uit 1985 Back to the future

het dragen van een mondkapje is nuttig voor iemand die ziek is, maar niet voor gezonde mensen .. voor gezonde mensen is het helemaal verkeerd .. het vermindert de zuurstof-opname en je brengt het lichaam in een zuurstof-stress .. dat dempt het immuunsysteem ..

Enfin lees het artikel via de link!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥