web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Over Poetin en Rusland!

https://bovendien.com/categorieen/actualiteit/de-goeden-zullen-de-kwaden-zijn

Gewoon een musthaveread!

Eén van de vragen bijvoorbeeld was een reactie op wat Westerse kranten al maanden roepen. Rusland is de agressor en is uit op hernieuwing van het oude Sovjet rijk. Het antwoord van Putin op die stelling;

“Wij hebben niet de intentie een nieuw rijk op te bouwen, waar men ons van beschuldigt. Wij hebben geen ambitie in die richting. Maar een fatsoenlijk leven bieden aan Russen, thuis of in andere landen dicht bij huis, dat kunnen wij bereiken door samenwerking met andere landen. Het maakt ons niet uit of Russen hier of elders wonen zolang ze maar een relatief vrij leven kunnen leiden, hun levensstandaard verbetert en ze zichzelf een echt mens kunnen voelen met gevoel voor eigenwaarde, hun rechten niet met voeten getreden worden en niemand hen het spreken van hun taal verbiedt.”

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥