...
Politiek-Elite

Gates wil de NWO agenda 21 plannen met Soros…

https://ecolibertyblog.wordpress.com/2019/01/19/bill-gates-is-planning-nwo-agenda-21-with-george-soros-to-depopulate-the-world/

Nou, Bill Gates en George Soros hebben ook alles te maken met ontvolking, maar ze zullen nooit rechtstreeks naar buiten komen en het zeggen … of heeft Bill dat al gedaan? Wat als je er nu achter komt dat Bill Gates, samen met zijn partner in crime, van plan is de wereldbevolking de komende tien jaar met ongeveer 5 miljard te verminderen, en dat ze van plan zijn vaccins en genetisch gemodificeerd voedsel daarvoor te gebruiken?
Ze vergiftigen ons met fluor in water en tandpasta. Fluoride is een potentieel giftig element dat de intelligentie bij kinderen kan verlagen en een hoge incidentie van dyspeptische symptomen en histologische en elektronenmicroscopische afwijkingen bij maag- en darm- en luchtwegaandoeningen kan veroorzaken – (chemtrail-) aluminium versterkt dat effect – veroorzaakt onvruchtbaarheid en geboorte defecten. Ook produceren geiten op Monsanto’s dieet met GGO-sojaproducten abnormale melk – welke invloed dat ook heeft op Afrikaanse kinderen
Monsanto heeft duizenden arme Indiase boeren ertoe aangezet zelfmoord te plegen, omdat ze het zich niet konden veroorloven elk jaar Monsanto’s hybride zaad te kopen. Ze noemen het het “zaad van het kwaad” – giftige Round-up GMO.

85% van het pensioen fonds is op…dus moeten er weer ouderen doodgaan?
Creepy wereld…wat is waarheid.
Ga af op je zuivere gevoel in deze.

Lees ook:   Facebook-storing kan een voorbode zijn van Pearl Harbor-achtige aanval

Gerelateerde artikelen

Back to top button