29 oktober 2020

 

‘Ik werd helemaal gek van het UWV’

‘Ik werd helemaal gek van het UWV’

Andrea (53) werd na haar ontslag helemaal gek van het UWV. “Ze helpen je niet aan een baan, maar pesten je net zolang tot je denkt: laat die uitkering maar zitten.”
”Alsof het mijn schuld is dat bedrijven geen vijftigers aannemen. Maar als ik dan vroeg of ik kon meedoen aan een workshop hoe je het beste met een filmpje kon solliciteren of een ‘elevator pitch’ kon oefenen, hoorde ik daar nooit meer iets op. Intussen werd mijn uitkering steeds verder gekort, omdat ik vrijwilligerswerk had gedaan. Of omdat ik te laat was voor een UWV afspraak, omdat de trein waarin ik zat kapot defect was. Het argument overmacht? Ik kreeg de gecomputeriseerde versie van ‘daar kunnen we niet aan beginnen’ terug.”

Lees verder via de link:

‘Ik werd helemaal gek van het UWV’

Lees ook:   Als koolstofdioxide zo slecht is voor de planeet, waarom kopen glastuinders CO2-generatoren om de plantengroei te verdubbelen?

Gerelateerde berichten