...

04 december 2021

 

Verhofstadts meltdown: “Ik eis 1 biljoen!” Guy Verhofstadt eist 1 biljoen (!) aan EU-belastingen

Verhofstadts meltdown: “Ik eis 1 biljoen!”
Guy Verhofstadt eist 1 biljoen (!) aan EU-belastingen. Wij zouden wéér de grootste nettobetaler zijn. Verhofstadts bizarre speech MOET iedere Nederlander zien. De fantastische reactie van Derk Jan Eppink ook!

Verhofstadts meltdown: "Ik eis 1 biljoen!"

Guy Verhofstadt eist 1 biljoen (!) aan EU-belastingen. Wij zouden wéér de grootste nettobetaler zijn. Verhofstadts bizarre speech MOET iedere Nederlander zien. De fantastische reactie van Derk Jan Eppink ook! ⤵️

Geplaatst door Forum voor Democratie -FVD op Donderdag 16 april 2020

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Rutte: Koning mag zelf weten hoe hij vergoedingen besteedt

Gerelateerde berichten