...

18 juni 2021

 

Nederland medeplichtig aangaande MH17

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13643%3Anederland-ontmaskerd-als-medeplichtige-in-neerschieten-mh17&catid=20%3Ahet-complot&Itemid=33

Schokkend maar… we hadden dit wel kunnen verwachten, met de laatste steen zal bovenkomen… Rutte zijn grafsteen ooit zeker?

Dan pas… hoopte hij dat ofzo…?
Het duurt te lang allemaal maar die tijd hebben ze nodig om alle weg te moffelen natuurlijk!
Misselijkmakende mensheid toch… wow…
🙁

-De kern van het verhaal en het motief voor de moord is zoals wij ook altijd hebben gesteld het dwingen van Europa tot het invoeren van sancties tegen Rusland. Zoals aangetoond in het artikel van Zuesse verschenen er de dagen net voor de ramp uitgebreide artikelen in vooral de Amerikaanse media waarin stond dat Amerika de druk richting Europa om sancties in te stellen tegen Rusland verhoogde. Het was overduidelijk dat binnen Europa niemand trek had in sancties, en toen kwam de ramp met MH17 en was er geen enkel excuus meer om die sancties niet onverwijld in te stellen, hetgeen dan ook prompt gebeurde.

Lees ook:   Deurwaarders, Incassobureau’s en de hel die zij creëren

Gerelateerde berichten