web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

VS roept Duitsland op de “Nord Stream-2” te verlaten

VS roept Duitsland op de “Nord Stream-2” te verlaten

 

De regering van de Verenigde Staten van Amerika roept de Duitse autoriteiten op om “naar de buren te luisteren” en de Nord Stream 2-gaspijpleiding te verlaten, die door deze laatste samen met de Russische Federatie wordt uitgevoerd. (!!!!! Het mag dus niet van de VS!!! Wij (EU)  moeten duur betalen voor hun gekte!)

Dit werd verklaard door de vertegenwoordiger van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, Robert Palladino. Hij zei dat Nord Stream 2 natuurlijk een politiek project is en steunde die Europese landen die tegen de bouw ervan zijn. Ook herinnerde Robert Palladino de wereldgemeenschap eraan hoe belangrijk Oekraïne is voor de Europese economie.(!???)

Dus, zo herinneren we ons, officiële Kiev is niet tevreden dat Rusland na de ingebruikname van de Nord Stream 2 waarschijnlijk zal stoppen met het leveren van zijn gas via het grondgebied van het huidige Oekraïne.

Opgemerkt moet worden dat de regering van de Russische Federatie de staten van Europa en de Verenigde Staten van Amerika herhaaldelijk heeft gevraagd om Nord Stream 2 niet als een politiek instrument te beschouwen. (Kiijk zo aardig zijn de Russen dus!)

De Verenigde Staten van Amerika is niet het enige land dat niet gelukkig is met de Duitse samenwerking met de Russische Federatie. Veel Europese landen hebben zich ook afgekeerd van het officiële Berlijn vanwege de aanleg van de Nord Stream-2-gasleiding. Dus, eerder, Pravda.Ru schreef dat zelfs de Duitse media het ambitieuze project als een catastrofe voor het land beschouwden. Maar benadruk de Duitse media, alleen politieke rampspoed. In economische termen is Nord Stream II zeer, zeer winstgevend voor Duitsland, geven ze toe.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/europe/16-12-2018/1402734-sevpotok-0/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥