16 januari 2021

 

Poetin en Edgar Cayce voorspelling over de redder van deze wereld!

https://yournewswire.com/psychic-edgar-cayce-predicted-putin-would-save-world-from-ww3/

There are nine fruits of the Holy Spirit, which should grow as a result of being indwelt by Him.Extra benefits are reaped!:

Psychic Edgar Cayce voorspelde Poetin zou ons te redden van de Derde Wereldoorlog
Vertaald door google…

Eén van ’s werelds meest bekende paragnosten, Edgar Cayce, voorspeld dat de Russische president Vladimir Poetin een’ kracht van het licht “zou zijn in het voorkomen van de Derde Wereldoorlog te voorkomen midden van de wereldwijde onrust die we vandaag zien.

Zijn voorspellingen werden meer dan 80 jaar geleden gemaakt in een reeks van “World Affairs Readings” over de toekomst van de wereld financiën, wereldleiderschap, collectieve spiritualiteit, en de belangrijke rol die Rusland zou op het podium van de wereld te spelen.

Cayce aangeduid Rusland als “een doorn in het oog van de financiële machten” die zou proberen om zich te organiseren tegen het welzijn van de mensheid in een post WWII wereld.

Wakingtimes.com meldt:

Toen hem werd gevraagd in 1932 over de politieke en economische ontwikkelingen in Europa Cayce nulpunt in op Rusland:
Europa is een huis opgebroken. Enkele jaren geleden was er de ervaring van een machtige volkeren wordt overschreven voor de bevrediging en de tevredenheid van een enkele, ongeacht de rechter een andere man. Die volkeren gaan door de ervaring van de wedergeboorte, en is de doorn in het oog van vele politieke en financiële natie in Europa, in de wereld … V. Wat is de naam van dat land bedoeld? A. Rusland! (3976-8) ” [ Bron ]

70 jaar na de nederlaag van de As-mogendheden, Rusland heeft herboren, maar de rest van de wereld is nu grotendeels onder de duim van de West-globalistische bankwezenkartel. Dit kartel is georganiseerd als het IMF, de Wereldbank, de Bank voor Internationale Betalingen, en het wereldwijde netwerk van centrale banken, reserve banken, ontwikkelingsbanken en investeringsbanken die verkozen regeringen van de wereld in eeuwige curatele te houden en de wereld van de mensen in slavernij mathematisch onmogelijk om de schuld te betalen.

Present Day on the Edge of the Knife

In 2013 werd de Amerikaanse poging om Syrië binnen te vallen onder duidelijk valse voorwendselen. Poetin verhinderd betrokkenheid van de VS door te dreigen met militair in te grijpen in een conflict dat op dat moment nog niet naar de vreselijke omstandigheden zien we vandaag hadden overgedragen.

Met de opzettelijke vernietiging van Oekraïne door de George Soros gefinancierde kleur-revolutie destabilisatie team dan is de vooruitgang van het IMF om de schuld-veroveren Oekraïne met tientallen miljarden dollars in geforceerde ontwikkeling van leningen, het Rusland van Poetin naar voren als de unieke kracht die in staat de controle van de bancaire globale vooruitgang kliek, en weigert om Oekraïne en de Krim te vallen in de handen van de westerse gesteunde troepen.

De grote schaakbord dat is het Midden-Oosten in vuur en vlam, en de wereld is op de rand van een scheermes, gevangen tussen de zeer reële mogelijkheid van escalatie naar de derde wereld oorlog en de schijnbaar verre hoop van wereldleiders plotseling het vinden van gezond verstand en de-escalatie van de situatie.

Cayce sprak over de rol van Rusland als de ‘hoop van de wereld’ in een komende tijd, zoals deze:

“In Rusland komt er nog de hoop van de wereld, niet als die soms genoemd van de communistische of bolsjewistische, nee; maar vrijheid, vrijheid! Dat elk mens zal leven voor zijn medemens! Het principe is geboren. Het zal jaren duren om te kunnen worden uitgekristalliseerd, maar uit Rusland komt wederom de hoop van de wereld. ”
(Edgar Cayce, 1944, nr 3976-29)

Zoals de gebeurtenissen in Syrië en Irak meer ingewikkelde en verwoestende voor mensen in de regio zijn geworden, heeft de Islamitische Staat (ISIS) geweest op een campagne van shock and awe, regerend bloedige terreur tegen christenen, Syriërs, Koerden, gematigde moslims, sjiitische moslims, en iedereen daartussen. ISIS, zoals iedereen blijkbaar weet, wordt gefinancierd en geleverd wapens door de VS en Israël als een middel van indirect het omverwerpen van het Assad-regime in Syrië.

Als de VS en haar bondgenoten doen alsof ze niet verantwoordelijk zijn voor de ISIS en handelen als ze machteloos om te stoppen met ISIS, heeft Poetin rustig vertelde de wereld onomwonden de waarheid over de steun van het Westen voor ISIS en de andere huurling facties die volledig hebben vernietigd Syrië, al gedood honderdduizenden mensen, zo niet miljoenen, en het dwingen van de gemanipuleerde vluchtelingencrisis over Europa, de uitbreiding van de crisis nu naar Macedonië.

In deze video Vladimir Poetin legt overtuigend de Syrië situatie met opvallende helderheid:

De geestelijke ontwikkeling en leiderschap van Rusland

Zelfs vóór de Tweede Wereldoorlog, Cayce lijkt te hebben voorzien van de behoefte aan Rusland om spiritueel te evolueren in een of andere manier, zodat het in staat te stijgen in tegenstelling tot de rottende morele waarden van het kapitalistische Westen en speelt haar rol als de grote hoop van de wereld zou zijn.

Cayce werd gevraagd: “Wat moet de houding van de zogenaamde kapitalistische landen in de richting van Rusland? ‘

Op godsdienstige ontwikkeling van Rusland zal de grootste hoop van de wereld komen. Dan is dat één, of groep, die de dichter in zijn relaties, kan tarief het beter in de geleidelijke veranderingen en de definitieve afwikkeling van de voorwaarden met betrekking tot de heerschappij van de wereld . (3976-10)

Zes maanden later, werd aanvullende informatie gepresenteerd die hielpen om deze eerdere voorspelling te verduidelijken.

Uit Rusland, ziet u, er kunnen komen, dat die de basis vormen van een wereldwijde religieuze gedachte of trend kan zijn … (3976-12)

Toen Hugh Lynn Cayce gevraagd naar de Russische situatie in juni 1938, kreeg hij te horen:

Een nieuw begrip heeft en zal een verontruste mensen komen. Hier, als gevolg van het juk van onderdrukking, want van het zelf aflaten, heeft een andere extreme ontstaan. Alleen wanneer er sprake is vrijheid van meningsuiting, het recht om te aanbidden volgens de stem van het geweten, totdat deze tot stand komen, nog steeds turmoils zal binnen zijn. (3976-19) [ Bron ]

In wezen Cayce lijkt te verwijzen naar Rusland na de proeven onder Sovjet-regel en de ineenstorting van de Sovjet-Unie, evenals de noodzaak voor de wereld terug te keren naar humanistische waarden om zich te bevrijden van de onderdrukking van de zionistische kartels die zijn organiseren tegen de mensheid voor eeuwen.

Cayce zegt dat een soort van broodnodige geestelijk leiderschap zal komen uit Rusland in deze tijd, een soort houding die het mogelijk voor een overgang van dit kaliber te komen zal maken zonder de gegarandeerde vernietiging van een Derde Wereldoorlog te ervaren.

Poetin is op zijn best geen heilige, en er is geen onderschatting van het potentieel voor misleiding door een nationalistische organisatie, maar in een overzicht van de belangrijkste spelers op het veld op het moment, wanneer de mensheid balanceert op de rand van een vlijmscherp mes Poetin lijkt iets te brengen naar de tafel die andere wereldleiders zijn niet weilding … gezond verstand.

En wat zou geestelijk leiderschap eruit in een wereld gek geworden, toch? In eerste instantie lijkt het zo gezond verstand. Natuurlijk.

“Aristoteles gaat zelfs zo ver om te zeggen dat het gezond verstand is waar bewustzijn afkomstig is. Dus als een samenleving ontbreekt in gezond verstand, en er is weinig tot geen geweten, moraal, empathie, bewustzijn, creativiteit, smaak, onderscheidingsvermogen of liefde, hoe gaat men te stellen om een dergelijke populatie regeren? ‘ [ Bron ]

Poetin acties in Syrië maakt de meest gezond verstand, een van de beschikbare opties. Al heeft hij waarschijnlijk voorkomen dat de invasie van Syrië door Turkije, het controleren van president Erdogan aan de grens, en hij is ernstig verstoord de activiteiten van ISIS. Beide zijn overwinningen voor de zaak van gezond verstand in een arena van verraad.

Heeft Edgar Cayce een of andere manier weten dat Rusland het gezonde verstand kloof tussen geestelijk leiderschap en de gegarandeerde vernietiging van de Tweede Wereldoorlog III die wordt ontwikkeld door het Westen zou nemen?

Sprekend over de huidige staat van de VS en Rusland op een recente top, zei Poetin, ten aanzien van Amerika:

“Je moet uitstijgen boven de eindeloze verlangen om te domineren. U moet stoppen met handelen uit imperialistische ambities. Laat de geesten van miljoenen mensen niet vergiftigen; als er geen andere manier, maar imperialistische politiek kan zijn. ” -Vladimir Poetin

Poetin is het leiden van onze aandacht op de 800 pound gorilla in de kamer dat niemand anders lijkt bereid zijn om over te praten: Amerika en het Westen hebben niet langer een morele superioriteit in de wereld.

Cayce ook opmerkingen gemaakt over de toekomst van moreel verval van Amerika:

In de laatste wereldvraagstukken lezing gegeven op 22 juni 1944, minder dan zes maanden voor de dood van Edgar’s, richt hij zich de geest en “de zonde van Amerika.”

Wat is de geest van Amerika? De meeste mensen met trots bogen op “vrijheid.” Vrijheid van wat? Wanneer gij de harten van mensen en geesten te binden door middel van verschillende manieren en omgangsvormen, is het de vrijheid van meningsuiting te geven hen? Vrijheid van godsdienst? Vrijwaring van gebrek? … Bij de toepassing van deze principes … Amerika kan bogen op, maar is dit beginsel wordt vergeten … en dat is het zonde van Amerika. (3976-29) Reading 3975-15, gegeven op januari

Conclusie

Heeft Edgar Cayce voorzien storende rol Poetin in de Westerse intriganten van plan om de wereld in te halen door middel van financiële overheersing, politieke destabilisatie en all out wereldoorlog, orde in de chaos?

Lees ook:   Besmet Nederlands kalfsvlees in VS

Cayce voorspelde ook de mogelijkheid van een derde wereldoorlog. Hij sprak over twisten die voortvloeien … “in Libië en Egypte, in Ankara en in Syrië; door de zeestraten rond deze gebieden boven de Perzische Golf. ” [ Bron ]

Of je gelooft in de kracht van de menselijke geest om verbinding te maken met de Bron en informatie terug te trekken over de toekomst, zijn dingen rij op een zodanige wijze dat Cayce’s voorspellingen ten aanzien van Rusland blijken nu behoorlijk vooruitziende blik, geeft ons een aanwijzing dat we tenminste mag niet vasthouden te strak om eventuele vooroordelen over wat er zal gebeuren in de komende jaren.

En in een vacuüm van enig gezond verstand of humanistische leiderschap van de huidige machthebbers, waarom niet kijken naar een gerespecteerde psychische voor richting? Op het einde, hoewel, alles wat we hebben van Cayce is eigenlijk gewoon de inspiratie om actie die we krijgen van op zoek naar zijn verleden naar aanwijzingen en hopen dat over onze toekomst. Als u zich zorgen over de richting die de dingen nemen bent, laten we Cayce’s woorden wekken u tot actie.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd in 2015 en wordt regelmatig bijgewerkt

Inside a rock hewn church, Bet Medhane Alem, Lalibela, Ethiopia By Stringendo:

RH Negatieve bloedgroepen behoren tot een buitenaards ras… de elite, de rijken, mensen met macht schijnen de pure vorm van dit bloed te hebben.
Ze voelen zich verheven boven de mensheid…ze zijn nml niet van de aarde van oorsprong.
Dat men hierbij al eeuwen introuwde met evenzo puur bloed denk aan blauw bloed bv…
Zegt misschien genoeg over het iq tzt van dit soort mensen…inteelt is niet gezond zeker niet over ages!
Er zijn mensen die ook dit bloed hebben en zogenoemd hybriden zijn…dus ook nageslacht zijn van de mensen op aarde.
Dus niet dat hele pure negatieve bloedgroepen verhaal.
Dit is interessant genoeg allemaal om over na te denken.
Wie komen er aan de macht?
Alleen de puren van bloed?

Kijk naar deze foto…
Pim Fortuyn:

Hij heeft kenmerken van het rhesus negatieve bloedgroeptype…
Maar was zuiver in zijn oordeel.
Hij was misschien ook een hybride kruising
Nu hebben we nog een discussie over waarom de pure bloedgroepen zo bloeddorstig zijn…en niet zuiver van hart…
Nu kan het zijn dat er vermengingen zijn ontstaan ooit met nog een ander buitenaards ras…
De zuiveren…
Ik heb ooit een artikel hier geschreven en vertaald op de website, aangaande 2 rassen mensheid..de ene was zuiver en goed van hart en de ander marsiaans…
Van mars…
Dit zijn dingen die niet echt voorkomen in de geschiedenis boeken wel in India overigens!
Nu is mijn vraag eigenlijk wat is dat pure bloed… en is de rh negative bloedgroep…nu een soort of bestaan er nog meer soorten?
Vermoedelijk zijn Pim en Poetin eenzelfde soort van eenzelfde afstamming!

 

Edgar Cayce – ‘Russia –
The Hope Of The World’

Door Jeff Rense
7-14-8
 

De lezingen van de grootste psychische Amerika’s blijven een uitzonderlijke hoeveelheid gegevens die vaak wankelen de lezer met zijn vooruitziende blik en prognoses van toekomstige gebeurtenissen. Vele jaren geleden, tijdens de koude oorlog, ik herinner me het lezen over hoe Cayce beweerde – terwijl in een van zijn self-induced trance sessies – een aantal opmerkelijke dingen over Rusland.
Vandaag de dag, veel van de wereld beschouwt Rusland en de briljante leiding van Vladimir Poetin als de enige hoop van het stoppen van de kwaadaardige en dodelijke verspreiding van
wereld zionisme. De ondertekening van de nieuwe Russisch-Iraanse strategische gas en olie akkoord over zondag 13 juli, lijkt verder te onderstrepen dat een aanval op Iran Rusland rechtstreeks en onmiddellijk kunnen brengen in het conflict aan de kant van de vrede en het behoud van een vrije en onafhankelijke Midden-Oosten en – sommigen beweren in het verlengde daarvan – de wereld.
De volgende twee fragmenten uit Edgar Cayce lezingen zijn vrij uitzonderlijk door elke maatregel.
EERSTE –
In dit eerste korte voorbeeld, Cayce – in de jaren 1930 – gewezen op de ‘zonden’ van de belangrijkste naties: 
Amerika – is vergeten “in God we trust” 
Engeland – eigendunk 
Frankrijk – lust 
China – isolationisme 
India – internalisering van kennis 
Italië – onenigheden 
Hij zei: “Rusland zal bakens van hoop voor de wereld te worden.” De uitspraak over de ‘eigendunk’ (van de Zionistische London Banksters?) In Engeland is buitengewoon. Kijk maar naar de zionistische verovering van Europa onder de EU. De opmerking over Amerika hebben vergeten “in God we trust” is voorbij griezelig nauwkeurig. Vergeet niet, werden deze verklaringen in de jaren 1930 
TWEEDE –
In dit, meer gedetailleerd verslag van zijn dapperheid, Cayce maakt een aantal van bijna adembenemende projecties – 
Cayce voorspelde het begin en het einde van zowel de Eerste en Tweede Wereldoorlog, en de opheffing van de Grote Depressie in 1933. In de jaren 1920, eerste waarschuwde hij komen raciale conflicten in de Verenigde Staten, en in 1939 hij voorspelde de dood van twee presidenten in het kantoor;
“Gij zijt te turmoils hebben – gij zijt om strijd tussen kapitaal en arbeid Gij hebt zijn een divisie hebben in uw eigen land, voordat gij de tweede van de presidenten die volgende niet door zijn bureau zal leven … een menigte. regel!”
President Franklin D. Roosevelt stierf in het kantoor in april 1945. In november 1963 werd president John F. Kennedy vermoord in Dallas, Texas, toen raciale spanningen in de Verenigde Staten op hun hoogtepunt waren.
“Tenzij er meer geven en nemen en aandacht voor degenen die te produceren, met een betere verdeling van de overwinst van arbeid, moet er meer onrust in het land zijn.”
In oktober 1935, Cayce sprak over de komende oorlog in Europa. De Oostenrijkers en Duitsers, zei hij, en later de Japanners, zou partij te kiezen.
. “Zo, een onzichtbare kracht, geleidelijk aan groeien, moet resulteren in een bijna lijnrecht tegenover de nazi of Arische thema Dit zal geleidelijk de productie van een groei van de vijandigheden En tenzij er interferentie door wat veel call bovennatuurlijke krachten en invloeden -. Die zijn actief in de zaken van naties en volkeren – de hele wereld als het ware … zal worden in brand gestoken door militaristische groepen en mensen die naar macht expansie “.
(Deze ‘ongeziene kracht’ is duidelijk de zionistische bankwezenkartel en haar dwingen de VS in de Tweede Wereldoorlog tegen Duitsland via de chicanes van FDR en de Londen en Wall Street Zionistische bankiers. Er zijn maar weinig herinneren dat de bolsjewistische communistische zionistische joden waren binnen een paar weken van een massale invasie van Duitsland en heel Europa toen Hitler hen verslaan om de punch met Operation Barbarosa, in de hoop om het communisme / bolsjewisme eens en voor altijd te vernietigen.) 
Door Rusland, Cayce zei “komt de hoop van de wereld niet in betrekking tot wat soms wordt genoemd het communisme of het bolsjewisme – no. Maar vrijheid -! Vrijheid die ieder mens zal leven voor zijn medemens Het principe is daar geboren. . het zal jaren duren om te kunnen worden uitgekristalliseerd, maar uit Rusland komt wederom de hoop van de wereld “. 
Cayce voorspelde ook de mogelijkheid van een derde wereldoorlog. Hij sprak over twisten die voortvloeien … “in Libië en Egypte, in Ankara en in Syrië, door de Straat rond deze gebieden boven de Perzische Golf.”
Later, toen hem gevraagd werd in juni 1943 met de vraag of het haalbaar om te werken aan een rechtvaardige internationale wereld munt of een stabilisering van de internationale uitwisseling niveau zou zijn wanneer de oorlog (WO II) was afgelopen, Cayce antwoordde dat het een lange, lange tijd voor zou zijn dit zou gebeuren. Sterker nog, zei hij, “is er mogelijk een nieuwe oorlog (WW III) over net zulke omstandigheden zijn.”
_____
Het maakt niet veel duidelijker dan dat. De laatste paragraaf van 1943 punten op de wereldwijde financiële crimineel kartel, ongetwijfeld de City of London bancaire en financiële controleurs, het voorkomen van de ware en rechtvaardige stabilisatie van de wereldeconomie na de Tweede Wereldoorlog eindigde. Today’s ‘uitwisseling niveaus’ worden door meesters van de wereld ‘munt’ wordt ingesteld – de olie en energie en het bankwezen kartels – en de controle en manipulatie van dit alles door dit nu niet zo ‘ongezien’ force.
Cayce was weergaloos in zijn visioenen, en het lijkt erop dat de heer Poetin en Rusland staan in de strijd in termen van preventie, voor het moment, de ‘onzichtbare kracht’ (wereld zionisme) van het nemen van totale controle van het Westen.
Rusland is het enige obstakel ( ‘de hoop van de wereld’) dat, en de Bush / Cheney / Zionistische kliek is ontegenzeggelijk een poging om Rusland te dwingen tot een oorlog met de nep-Bush te beschermen-Europe-from-Iran ‘raketschild’ in Oost-Europa inzet inspanningen. Rusland zegt nu zal het ‘militair’ reageren op een dergelijke inzet.
We staan aan de rand, schijnbaar heel erg in de trant ‘gezien’ door Cayce meer dan 60 jaar geleden in het laatste jaar van zijn leven. – Jeff Rense

 

Lees dit maar eens door:

https://www.angel-wings.nl/geschiedenis/2016/05/ancient-cosmic-war/

Nephilim gevallen engelen?

Kailash – de mysterieuze rots tempel (video)

Fascinerende voertuigen uit een ver verleden

Mahabharata

Mysterie ufo historie

Op aarde, was er een nucleaire oorlog 25.000 jaar geleden?

Was Jezus, Horus?

Geschiedenis

Gerelateerde berichten