web analytics

Aantoonbare inteeltresultaten van het koningshuis

 photo 13124635_10153475973447703_2960265813970734150_n_zps4fkrwmme.jpg
 

“Schaam jij je niet?”, dat is de vraag die je het meest gesteld wordt als je iets verteld over de aantoonbare inteeltresultaten van het koningshuis. Ja, als je iets minder flatteus zegt over de familie Amsberg, dan moet je je schamen. Dat is vreemd toch? Deze lieden noemen zich “Koningshuis” en verdienen daarmee automatisch meer respect dan de vuilnisman die wel werkt voor zijn centen en, diezelfde vuilnisman is niet zo’n ‘retard’ die een hakenkruis op zijn rug heeft als hij de Oktoberfesten bezoekt in hartje Beieren.

“Schaam jij je niet?” Jij die vanuit zo’n aangeleerd automatisme meteen verbolgen reageert uit naam van de lieden die jij meer rijkdom verschaft per jaar dan de ouderenzorg nodig heeft om ouderen een menswaardige oude te bezorgen? Nee, ik heb het niet over die paar honderd miljoen die we jaarlijks aan hun panden, boten en wagenpark besteden. Ik heb het over de miljarden die ze in Shell bezitten. Ik heb het over het Oranje kapitaal dat via obscure bv-tjes in BP aandelen is geloosd. Over al dit geld, een vermogen tussen de 9 en 21 miljard Euro, wordt geen rooie cent belasting betaald want, deze lieden staan boven de wet.

Dus in plaats van als een goed geprogrammeerde lijfeigene wat holle kreten naar mij te slingeren, zou je bij jezelf eens te rade moeten gaan wat er zo bijzonder is aan een stelletje belastingontduikers die jou betrachten als ONDERDAAN. Het woord “Onderdaan”, geeft al aan dat ze vanuit een hiërarchisch perspectief goed moeten mikken, willen ze je op je kop kunnen spugen. Die lui hebben zich kilometers boven je geplaatst. Je bent een soort nuttig insect voor ze, jij zorgt voor de honing, jij bent hun werkbij en, als je genoeg honing hebt gemaakt nemen ze dat van je af, zodat jij weer hard voor ze aan het werk gaat.

Lees ook:   Fred Teeven als bus chauffeur

Dat jij je geeneens schaamt voor enig gebrek aan zelfrespect uit zich ook in de manier waarop je mij, een hiërarchisch gelijke, benadert. Je komt bij mij een potje janken over dat ik je koningshuis even de revue laat passeren. Als er hele groepen vluchtende mensen worden uitgeleverd aan de Turken, dan horen waarschijnlijk hele andere geluiden uit je anders zo politiek correcte muil. Die lui die met hun gezin op de vlucht slaan hebben geeneens een huis dus, zijn het gelukszoekers, terwijl Shell graag een graantje zou meepikken van die Syrische oliebronnen.

Het interesseert je geeneens. Je wil het allemaal niet weten. Jij weet één ding en dat is dat het Koningshuis bestaat uit goede mensen die het beste met iedereen voor hebben. Het interesseert je niet dat je koningshuis de benen heeft genomen, nog voor de Duitsers in 1940 op de Grebbenberg stonden. Nee, dat zijn de leiders van het land en, niet zomaar luitjes als jij en ik. Zij moesten zich wel redden, al bleek daar weinig van uit de correspondentie van Bernhard richting Hitler. Dat Bernhard een SS-lid was geweest is voor jou ook de normaalste zaak van de wereld, dat ook Claus bij de Wehrmacht was is jou gemakshalve ontgaan, terwijl je op 4 mei wel weer staat te janken voor al die mensen die onder verschrikkelijke omstandigheden in de periode 40-45 het leven hebben gelaten.

Je bent een hypocriete smeerlap. Een echte onderdaan die Bevrijdingsdag viert en nog met dat oranje vlaggetje, dat je voor Koningsdag hebt gekocht, staat te wapperen. Je verheugt je iedere twee jaar weer op de kans dat we tegen Duitsland gaan voetballen want, met die jongens heb jij sinds de oorlog nog steeds een appeltje te schillen. Jij bent een onderdaan, een kakkerlak die geen enkel historisch besef heeft en jammert uit naam van je koning als zijn naam in verband wordt gebracht met zaken die jij weigert te weten. Je bent een onderdaan, een jankerd. Iemand die zijn afgedragen belastingcenten liever goed besteed ziet dan aan een bende criminelen, die tijdens de eerste wereldoorlog beide kanten van het front van cocaïne voorzag zodat ze niet moe werden mekaar te vermoorden. Je weet niet waarover je het hebt als je het opneemt voor dat huis, dat zich niet schroomt om de dochter van de minister van landbouw tijdens het Fidela regime opneemt als haar eigen. Aan alle kanten kleeft er bloed aan die familie maar, jij staat bij iedere gelegenheid te zwaaien met je vlaggetjes en hoopt dat ze je zien en terugwuiven.

Lees ook:   Dit is echt grappig! Great reset enzo :D

Schaam jij je niet? Schaam jij je niet dat je zo’n ontzettende koe bent? Schaam jij je niet een stel uitvreters te steunen, waar dit land in nog geen tweehonderd jaar, nog geen greintje baat bij heeft gehad? Ja, 200 jaar, zolang hebben we die gasten nou op bezoek en, het wordt de hoogste tijd dat we ze weer aan hun Heimat uitleveren. Door mufto’s zoals jij is daar geen draagvlak voor, door van die volgzame ordervolgers die met gemak concentratiekampen kunnen bewaken als de koning dat van ze vraagt. Je zou een gewetenloze smeerlap zijn als je iets wist maar, je weet liever niets zodat je je later kunt beroepen op een nu 71 jaar oude frase. “Wir Haben Es Nicht Gewust” zal misschien ooit uit jouw mond weerklinken, alsof de tijd heeft stilgestaan. Voor jou staat de tijd ook stil. Je weigert de geschiedenis te zien en herhaalt hem met hetzelfde gemak als al je voorgangers. Je zult waarschijnlijk wel gestopt zijn voor het einde van de eerste alinea van deze tirade dus, zal ik nog maar een keer die foto gebruiken van dat ongelukkige kind, dat slachtoffer van die te krappe genenpool, en je lokken. Dan heb ik nog één keer geprobeerd je uit te leggen dat Willem Holleeder meer respect verdient dan de verkopers van microkredieten aan de armste boeren ter wereld.

Dus flikker op met je goedkope oordelen maar durf eens inhoudelijk te worden en vraag je af waarom je zoveel trots ervaart voor een bende schuinsmarcheerders. Ik zou me kapot schamen om die liefde voor een huis gevuld met criminelen. Het is alsof je de inhoud van een willekeurig huis van bewaring adoreert en het liefst wat respect zou krijgen van de inhoud van een TBS-kliniek. Ken jij geen schaamte?

Lees ook:   Oekraïne bombardeert opslagplaats voor kernafval - officieel

N.Pols

Gerelateerde artikelen

Back to top button