web analytics
11:11 Dubbele getallen

Nieuw bewijs dat de NAVO Libië verwoest heeft om goud

https://destillewaarheid.nl/2016/01/31/nieuw-bewijs-dat-de-navo-libie-verwoest-heeft-om-goud/

”Dankzij de vrijgegeven e-mails van Hillary Clinton komt er steeds meer bewijs boven tafel over de duistere praktijken van de NAVO. In één van de 3000 e-mails wordt opnieuw bevestigd dat de NAVO in 2011 Libië binnen is gevallen omdat ze de plannen van Gaddafi vreesden: De toenmalige leider kolonel Gaddafi stond op het punt om in plaats van waardeloze stukjes papier zoals de Dollar een nieuwe valuta te introduceren in Libië: de gouden Dinar, die zou bestaan uit gouden munten en staafjes die de positie van de Dollar flink zou kunnen verzwakken. Ook wilde Gaddafi in plaats van Dollars voortaan goud vragen voor de Libische olie. Libië had op het moment dat Gaddafi het plan introduceerde zo’n 144.000 kilo goud op voorraad (waarde: €4,8 miljard). Libië werd in 2011 binnengevallen, waarna Gaddafi omver werd geworpen en vervolgens vermoord.

Het goud- en de olievoorraad van het land is leeggeroofd door de NAVO en het land is in totale chaos achtergelaten. De geclaimde reden van de NAVO was het ‘brengen van democratie’ en het zou allemaal gedaan zijn voor de ‘bestwil van Libische bevolking’, althans dat kregen we te horen van de Nederlandse media. Achteraf bleek echter dat er andere belangen achter de oorlog verscholen zaten. Wij hebben hier eerder een artikel over geschreven. Nu is er nieuw bewijs die de ware redenen van de inval pijnlijk blootleggen.”

 

Lees ook:   COVID "gevaccineerden" ontwikkelden AIDS na injectie
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button