web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mysterie

Mist omhulde het EasyJet-vliegtuig en veroorzaakte opschudding onder toeristen

De dichte mist die de cabine van het vliegtuig met passagiers aan boord omhulde, veroorzaakte veel opschudding onder toeristen. Een van de ooggetuigen plaatste een video van het incident op het TikTok-account en heeft sindsdien een groot aantal views en reacties opgeleverd. Het incident vond plaats aan boord van de Britse goedkope luchtvaartmaatschappij EasyJet, terwijl deze onderweg was van Nice aan de Franse zuidkust naar de Londense luchthaven Gatwick.

In de video, gepost door gebruiker @marram_grass, begint een dikke mist uit de ventilatieopeningen aan de zijkant te ontsnappen en verschijnt er een wolk op het plafond van de cabine. Passagiers zien er kalm uit in de video, waarbij sommigen op hun stoel blijven zitten terwijl anderen toekijken of zich naar de bagageruimtes wenden.

TikTok-gebruikers zijn enthousiast over wat ze hebben gezien, maar sommigen van hen gaven een verklaring voor de situatie, meldt TURPROM. Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij en het publiek kwamen ook tussenbeide en legden uit dat de mysterieuze mist eigenlijk een ongevaarlijk fenomeen is. Volgens een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij komt dit door het airconditioningsysteem, dat de warme lucht buiten koelt en condenseert. Hij benadrukte dat het absoluut veilig is voor iedereen aan boord en dat de veiligheid van passagiers en bemanning de hoogste prioriteit heeft.

Lees ook eens:  Angstaanjagende geluiden en Gods trompetten klonken uit de lucht, die van Jezus komt terug!

De experts legden ook uit dat dergelijke scènes normaal zijn tijdens de werking van het airconditioningsysteem op warme en vochtige dagen. Dit fenomeen is eerder waargenomen aan boord van andere luchtvaartmaatschappijen. Deze gebeurtenis onderstreepte, ondanks het mysterie ervan, het belang van het voorlichten en informeren van toeristen over wat er aan boord van het vliegtuig gebeurt, om paniek en misverstanden onder passagiers te voorkomen.

 

 

@marram_grassOn easyjet flight from Nice to Gatwick at 12 AM midnight on July 21 2023

♬ original sound – marram

Bron

Ik vermoed dat er een rustgevend middel in zat want echt als ik dat zou zien in een vliegtuig waar ik al niet in wil…
Nou ik zou echt flippen….
je zou denken dat er brand is etc en al die mensen oh niets aan de hand… hoe dan?confused AnGel-WinGs.nl

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥