web analytics

Glitch in de Matrix, moeder kwijt en terug

Een jonge vrouw woont in het buitenland ver weg van haar familie. Om een ​​onbekende reden kan ze geen contact opnemen met haar moeder en komt de communicatie met de familie in het gedrang. Dan gebeurt er iets bizars.

Ik kwam onlangs dit bizarre account tegen:

“Toen ik 22 was en aan de andere kant van het land woonde, probeerde ik vier of vijf keer per week met mijn moeder te praten. Na ongeveer drie maanden nam ze haar telefoon niet meer op, dus belde ik andere mensen dat ik naar haar op zoek was. Mijn vader nam niet op, mijn oma wilde niet met me praten (ze zei dat ze het druk had en hing gewoon op) en verder had niemand iets van haar gehoord, niemand wist waar ze was.

Dit duurde een paar weken en ik begon te flippen. Ik belde mijn vader keer op keer totdat hij opnam, begon te huilen toen hij mijn stem hoorde en hing toen op.

Ik raakte in een soort trance, want zonder informatie had ik geen idee wat ik moest doen. Ik kon het me niet veroorloven om naar huis te vliegen, ik woonde bij iemand en hielp met de kinderen, dus ik kon niet zomaar vertrekken, en als mijn moeder misschien twee weken dood was geweest, had ik de begrafenis toch al gemist. Het geloof van mijn familie schrijft een begrafenis voor binnen 48 uur na het overlijden.

Toen, vier dagen na het telefoontje met mijn vader, zat ik in de trein op weg naar mijn werk, en de trein schudde een minuut HARD, stopte toen en de lichten gingen uit. Een minuut later begon het weer, de lichten gingen aan, en daar gingen we weer verder. Maar ik dacht dat er iemand weggegaan moest zijn omdat er nu een persoon in de lege stoel tegenover me zat.

Lees ook:   Je kunt borstkanker krijgen van desinfecterende handgel

Toen ging mijn telefoon. Ik antwoordde zonder na te denken omdat het de beltoon van mijn moeder was, en ze raakte meteen in paniek en begon te huilen en te praten, omdat ik had opgenomen en ze me al twee weken probeerde te vinden!”.

https://www.phantomsandmonsters.com/2022/03/glitch-in-matrix-mother-disappearsthen.html

Gerelateerde artikelen

Back to top button