web analytics
...

Bevroren in de lucht

Een zeer vreemd fenomeen waarbij vogels of vliegtuigen plots als bevroren zijn in de lucht.

Hallo allemaal. Ik ben Kayleen Bowman. Ik weet dat jullie allemaal iets anders zouden hebben gedaan als je in de situatie was. Ik spreek alleen vanuit het standpunt van mijn man en dochter, omdat zij het hebben gezien. Jay nam Lilly mee naar school en hij moest direct daarna naar zijn werk. Iemand anders zou zijn gebleven, dat weet ik zeker. Ik plaatste een video in de hoop iemand anders te vinden die er getuige van was en ook video’s heeft gemaakt. Ook om te zien wat mijn vrienden dachten. Het is een bizar, ik weet het.
Iemand heeft me gevraagd of het een video van een foto was, maar in mijn originele post van de video kun je een auto van de snelweg op de achtergrond zien rijden.
Jay reed niet op het moment dat de video werd opgenomen. Natuurlijk is de resolutie slecht. Ik ben niet iemand die elk jaar iPhones blijft kopen.
Zoals gezegd zag de vogel er bevroren uit. Ik heb mijn dochter dezelfde dag na school weer naar die plek gebracht. We zochten naar bungelende draden of iets waar de vogel in kon blijven steken – niets.
Sorry, ik heb niet alle antwoorden op deze video, maar dat is wat buitenaards meestal is – onverklaarbaar

Ik nam deze video met mijn telefoon op weg naar het treinstation, het lijkt een vogel te zijn die ergens achter zit, maar het ding is dat er niets in de buurt is! Deze video is helemaal niet bewerkt, dus laat me weten wat er hier in hemelsnaam aan de hand is?

Lees ook:   Uitdagingen in je leven, je begon al met uitdagingen

10. Onzichtbaar muureffect 9. Raaf bevroren in de lucht 8. Illusie in het spel 7. Selectieve regenval 6. Tunnel of death 5. Vliegtuig in pauze 4. De bevroren hond? 3. ??? 2. ?? 1.?

Glitches In The Matrix Caught On Camera & Spotted In Real Life!

Ook interessant om te kijken is deze video

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button