...
BuitenaardsU.F.O

Is Trump verteld dat de Roswell UFO-crash tijdreizende toekomstige mensen was?

Abduction Abdução por UFOs

Net toen je dacht dat dit jaar niet vreemder kon worden of nog wildere complottheorieën had …

2020 zegt: “Houd mijn bier vast en kijk dit!” Een nieuw gerucht in omloop stelt dat de Roswell UFO-crash in 1947 eigenlijk een vaartuig uit de toekomst was dat tijdreizende mensen vervoerde en dat president Trump hierover is ingelicht. Hoewel dit klinkt als een brief die deze president zeker zou lezen (en hij zinspeelde in feite op ‘interessante dingen’ over ‘Roswell’ in een interview met zijn zoon, Don Jr. ), heeft hij het dan daadwerkelijk ontvangen? En de grotere vraag: is het waar? En de ultieme vraag: als dat zo is, zal Trump het dan in zijn voordeel gebruiken tegen …

‘Ik heb dit in het verleden al genoemd. Het werd onlangs opnieuw ter sprake gebracht nadat Trump op Roswell had gereageerd. POTUS ‘Roswell Briefings’ zijn in feite dit: Roswell was GEEN buitenaards evenement. Het was een ongeluk in de toekomst van de VS. POTUS wordt verteld dat de MEERDERHEID van de lichten in de lucht afkomstig is van ons eigen voertuig dat in de toekomst opereert en een tijdelijk vlindereffect creëert. Er wordt hen verteld dat wat de Ouden in de lucht zagen, vaak exact hetzelfde fenomeen was….

POTUS heeft de indruk dat als gevolg van tests die in Roswell worden uitgevoerd, in dezelfde tijd, dat toekomstige vaartuigen op een later tijdstip in die ruimte opereerden … dat het ertoe leidde dat het voertuig het verleden binnenging en crashte, waardoor de nieuwe technische hausse na WO II begon . ‘

Die verklaring is door Corey Goode geschreven aan Michael Salla en gepubliceerd in ExoNews. Goode is de controversiële Secret Space Program Service-man, zelfbenoemde intuïtieve empathie, vermeende ET-communicator, IT-goeroe en lek van vermeende overheidsdocumenten over ruimtevaart en buitenaardse wezens. Salla is de oprichter van het Exopolitics Institute en ExoNews en zet zich in om Goode en anderen te helpen dit soort informatie aan het publiek bekend te maken. Dat is waar Goode’s laatste vermeende lek werd onthuld.

Lees ook:   Antartica en het klimaat? Of is er meer aan de hand...

‘Er wordt ons verteld dat sommige van deze mensen uit de toekomst rechtstreeks werken met elementen van de diepzwarte inlichtingendiensten van het huidige tijdperk. Ze hebben portalen op deze locaties waar ze wel wijzen op overdrachten van mensen en benodigdheden. Zeer interessante dingen
Op dit moment klinkt de correspondentie met Goodla van Goode meer als een campagneadvertentie – de president schept vaak op over zijn geniale oom John G. Trump, die door de FBI was ingeschakeld om de papieren en uitrusting van Nikolas Tesla na zijn dood in 1943 te beoordelen. Oom John was misschien ook geïnteresseerd in Goode’s openbaring over hoe de tijdreizen werkte.

“Er zijn Quantum Computers die voor deze communicatie worden gebruikt en het werkt in ‘wederzijdse dimensies’ waar de tijd in verschillende richtingen en met verschillende snelheden stroomt. Gegevens worden verzonden in deze alternatieve dimensies. Er is een grote tijdoorlog gaande tussen mensen vanaf 2 tijdlijnen. Een daarvan is meer van het ‘Wing Maker’-type toekomst waarin AI een zeer kleine populatie op aarde bestuurt. Er is een andere groep die vecht om de tijdlijn te behouden door de manipulatie van tijdlijnen te stoppen, zodat ze allemaal ineenstorten in de juiste (volgens ET / Anshar Guidance). ”
(Opmerking: sommigen geloven dat de Anshar een mensenras uit de toekomst is.)

Goode vertelt Salla dat hij denkt dat de toekomstige mensen opzettelijk bij Roswell zijn neergestort, zodat in 1947 mensen hun technologie via reverse engineering konden krijgen. Je kunt je afvragen of deze toekomstige mensen zo veel om ons geven, waarom hebben ze ons niet gewoon de technologie gegeven – maar misschien is dat wat wordt verborgen door de ‘diepe staat’ die Goode voorspelbaar naar voren brengt als de kracht die onthulling onthoudt. Hij denkt dat deze technologie nu wordt gebruikt door de Space Force (wat duurde er zo lang?) En dat er meer technisch georiënteerde onthullingen zullen volgen. Salla laat doorschemeren dat ook meer van Goode’s laatste lek van hem zal komen.

Lees ook:   " Het Massale Ontwaken Komt Eraan " - Let Hier Op In November!

Wat kunnen we doen met deze onthulling door ExoNews en Michael Salla van deze ogenschijnlijk ongelooflijke beweringen van Corey Goode? Salla biedt geen enkel bewijs, behalve een verslag van zijn gesprek met Goode, en Goode biedt nog minder. Zijn verschillende beweringen zijn in twijfel getrokken door wetenschappers en sceptici die op zoek zijn naar enig bewijs van zijn buitensporige beweringen – die creatief vermakelijk en intrigerend genoeg zijn om hem een legioen volgelingen te lokken . Zoals we pijnlijk weten uit eerdere ervaringen, bedoelen volgers niet feiten.

Als president Trump maar meer zou onthullen over waar hij beweert over te zijn ingelicht. Misschien als zijn votes blijven dalen …Bron

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button