web analytics

De hand in de auto

'Ghost' Hand Caught On Video Of A Car Being Pulled Out Of Gombak Ravine

Maleisiërs vertellen graag verhalen over monsters en geesten op lokale wegen.  De overgrote meerderheid van deze verhalen zijn fictief, maar van tijd tot tijd verschijnen er video’s op Maleisische sociale netwerken die echt kippenvel veroorzaken.

Onlangs uploadde een Twitter-gebruiker met de naam Khalid een video in zijn account waarin een Perodua Viva-auto die daar van de weg viel uit een diep ravijn kwam. Deze weg loopt in de buitenwijk Genting Sempa, Bentong, Pahang.  De bestuurder viel van grote hoogte in dit ravijn en verloor de controle over de weg en stierf onmiddellijk. Zijn lichaam werd een paar dagen eerder uit de auto verwijderd. De video laat echter duidelijk zien hoe een witte en ogenschijnlijk menselijke hand in het raam van de achterbank flikkert wanneer een auto uit een ravijn wordt getild.

'Ghost' Hand Caught On Video Of A Car Being Pulled Out Of Gombak Ravine

Wanneer een auto uit een ravijn wordt getild, is er iets witachtig direct zichtbaar in het achterbankraam, maar het beweegt niet. Na een paar seconden komt het tot leven, verandert in een menselijke hand, maakt een soort vingerbeweging en verdwijnt vervolgens in de duisternis van de auto. Bekijk dit moment op de video vanaf 1.30 minuut

Reageerders suggereerden echter dat het een  poot van een  aap was  en dat er iets donkers uit de auto springt terwijl de “hand” beweegt, wat ook kan worden aangezien voor een aap. Als het echter een aap was, dan is het zeker niet diegene van de hand, omdat de hand nog steeds zichtbaar was in het raam toen een donker “iets” uit de auto viel. Tegelijkertijd is de tweede aap die uit de auto springt niet merkbaar in de video. Ook lijkt dit “iets” helemaal niet op het silhouet van een dier, eerder op een donker blad.

Lees ook:   The Anunnaki´s Planet Movie Trailer (2019)

Gedurende meerdere dagen werd deze video 90 duizend keer bekeken.

giphy AnGel-WinGs.nl

Misschien gooit de geest van die man iets weg uit de auto dat niemand mocht zien?
Maar het ziet er inderdaad nogal creepy uit.

Ghost Hand Appears in Car Being Pulled Out of Gombak Ravine & Netizens Are Freaking Out - WORLD OF BUZZ

Gerelateerde artikelen

Back to top button