web analytics
11:11 Dubbele getallen
MysterieRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Het mysterie van het Vliegende Tapijt

The Kebra Nagast—King Solomon And The Mystery of Flying Carpets | Ancient Code

In het oude en middeleeuwse Azië en vooral in het Midden-Oosten zijn er verhalen over tapijten die op magische wijze door de lucht vliegen, vooral heel hoog in de lucht, terwijl mensen, die in het midden gaan zitten, op deze tapijten kunnen vliegen. Het meest bekende verhaal over dergelijke bovennatuurlijke tapijten is waarschijnlijk het verhaal in de geschriften bekend als de ” Duizend-en-één-nacht “; een verzameling legendarische verhalen uit het Midden-Oosten, opgesteld in het Arabisch in de periode van de 8e eeuw tot de 13e eeuw na Christus. Deze enorme literaire verzameling wordt in het Engels vaak ‘The Arabian Nights’ genoemd. Het wonderbaarlijke tapijtverhaal vertelt hoe een prins Husain, de oudste zoon van de sultan van Indië, naar Bisnagar (Vijayanagara) in India reisde en vervolgens een “magisch” tapijt kocht.

Er werd bijvoorbeeld gezegd dat koning Salomo een vliegend tapijt van zestig mijl lang en zestig mijl breed bezat , dat 40.000 man kon vervoeren.

Legenden van Goden en machtige goden die in de oudheid over de aarde reizen in krachtige vliegmachines zijn te vinden in een aantal legendes in verschillende culturen over de hele wereld.

Volgens het heilige boek van de Ethiopiërs bijvoorbeeld, geloofde de Kebra Nagast rond de vijfde en tweede eeuw na Christus geschreven te zijn, kreeg koningin Sheba een vliegend tapijt van koning Solomon.

Het verhaal is van groot belang en het belang ervan wordt gekenmerkt door het feit dat het is opgeschreven in een van de belangrijkste oude teksten die ooit zijn geschreven.

Het werk wordt geacht de genealogie van de nieuwe Solomonische dynastie te bevatten.

De Kebra Nagast, ook bekend als het boek der koningen, is toevallig het meest heilige en belangrijke boek van de oude Ethiopiërs.

In andere legendes, King Phraates II, nam een ​​Parthische koning zijn vijand in dienst terwijl hij op een tapijt vloog dat in staat was om vuur en vuur te schieten.

In de oudheid zou de beroemde joodse koning Solomon een enorm vliegend tapijt bezitten waarmee hij voor het ontbijt naar Damascus, Syrië kon reizen en vervolgens naar Media, Saoedi-Arabië.

Er zijn verhalen van andere mensen, in verschillende landen, van verschillende tijdsperioden, die vliegende tapijten bezitten en daarop  reizen maakten.

We weten dat er geen magische vliegende tapijten zijn, en de vermeldingen in  de  vele eeuwen oude verhalen zijn  een bron van vermaak voor de fantasie van lezers.

antieke illustratie zeemeerminnen onderwater digitale download

Het idee waar wonderbaarlijk vliegende tapijten kwamen, is misschien een compleet mysterie. In Azië en het Midden-Oosten zijn er tapijthandelaren die tapijten kopen en verkopen. Oosterse en Midden-Oosterse tapijten zijn de meest geprefereerde tapijten ter wereld en zijn dat al vele, vele eeuwen lang. Zulke dealers zouden indoor showrooms hebben, maar op mooie, warm weer dagen zijn er tapijtverkopers die hun stoffenartikelen buitenshuis in kraampjes of op kavels verkopen. Soms zou elk tapijt dat op de grond of op rekken lag, sterk aan het weer zijn blootgesteld. Soms zijn er zeer sterke wind en stormen die zich kunnen ontwikkelen. Als zulke zeer sterke winden aanwezig zijn, zoals in een orkaan of een tornado, zouden tapijten worden opgetild en vervolgens hoog in de lucht vliegen.

Sommige mensen hebben hoogstwaarschijnlijk ten onrechte verondersteld dat als iemand in het midden van een groot tapijt ging zitten, zo’n enorme windstorm (orkaan of tornado) hen door de lucht zou voortstuwen. Wat deze mensen eigenlijk niet wisten, is dat zo’n enorme windstorm niet alleen het tapijt zou weggooien, maar ook alle ruiters die probeerden hun plek op het tapijt stevig vast te houden, zouden er meteen worden afgeblazen. Zelfs een verkoper die met beide handen een vierkante hoek van het tapijt stevig vastgreep, zou niet kunnen vasthouden.

Verder moesten er gewetenloze tapijtverkopers zijn die van stad naar stad zouden reizen; reizende verkopers die goedgelovige, bijgelovige, eenvoudige mensen zogenaamde magische vliegende tapijten zouden verkopen die natuurlijk frauduleus waren. Zulke kopers zouden mensen zijn die geloofden in het bestaan ​​van vliegende (magische) tapijten en zouden de tapijtverkoper vragen of hij dergelijke tapijten te koop had.

De moderne fysica suggereert dat het mogelijk zou zijn om een ​​vliegend tapijt te maken. Levitatie zou kunnen worden bereikt, als het tapijt zou trillen door rimpelingen te maken die naar een horizontaal oppervlak zoals de grond duwen. De snelle bewegingen kunnen een hogedrukgebied creëren, ongeveer zoals de vleugel van een vliegtuig waardoor het tapijt korte afstanden boven de grond zweeft. De rimpelingen kunnen het tapijt zelfs naar voren doen bewegen, volgens dezelfde principes.

Een studie citeert dat een vel materiaal van een paar centimeter lang en een tiende van een millimeter zou moeten trillen met een snelheid van tien keer per seconde met een amplitude van 0,25 millimeter, om een ​​zwevend effect te creëren. Een man op hetzelfde proces laten vliegen zou niet heel praktisch zijn, zonder een enorme hoeveelheid energie die nodig is, dus het idee voor nu kan het beste aan de verbeelding worden overgelaten.

 

Verder reisde een man genaamd Nicholas Rourke, een Russisch-Amerikaanse ontdekkingsreiziger door Azië en Tibet en de bergen in de jaren 1920 en beweerde dat de Tibetanen legendes hadden die spraken over koning Solomon die naar Tibet vloog met zijn prachtige vliegmachine.

Hebben ze het echt over een vliegend tapijt, of misschien, zoals sommige theoretici uit de Oude Astronauten suggereren, over oude vliegende machines.

In talloze verslagen worden vliegende tapijten afgebeeld als gebruikt als machtige wapens.

Als we naar verhalen uit de tweede eeuw voor Christus kijken, zien we in feite hoe Phraates II, een Parthische koning, de strijd aangaat met Antiochus VII, koning van het Seleucidische rijk.

Hier wordt het verhaal interessant.

Het verhaal vertelt dat King Phraates ‘aan boord’ vloog van een vliegend tapijt vanaf de hoogten van de Zagros-berg. Bij het bereiken van zijn vijand vuurde hij – van het vliegende tapijt – vuur en bliksem.

Na zijn zegevierende aanval zou King Phraates in een triomfantelijke ontvangst boven de hoofden van zijn soldaten zijn gevlogen.

Vliegende tapijten of oude Vimana?

Als we een kijkje nemen in de oude Hindoe-mythologie, zullen we een aantal beschrijvingen vinden met krachtige vliegmachines die de Vimana worden genoemd.

Deze machtige vliegende ambachten zouden duizenden jaren geleden hebben bestaan, waardoor ‘Goden’ en ‘godheden’ grote afstanden konden afleggen, en zelfs de ruimte in.

Kunnen al deze ongelooflijke ‘oude vliegende apparaten’ de strijdwagens van de goden zijn die Erich Von Daniken in zijn boeken noemde?

 

Magic flying carpet

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥