web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mediums / Toekomst

Kaart Readingen van Carmen! Aanrader!

Ik wil Carmen even promoten hier omdat ze echt hele goede readingen geeft.
Uitgebreide leggingen en het klopt perfect!
Ik ben verbaast! Een aanrader dus… meldt je ook aan bij die groep en vraag een reading of doe mee met de dagelijkse kaartleggingen.

Berichtje van Carmen:
Turtuga Slow- Orakelkaarten En Spiritualiteit is een groep gericht op spirituele ontwikkeling. Dit doe ik zonder teksten van anderen te posten.
Ik werk samen met andere groepen en dit is vooral te zien als ik live ga (op mijn eigen groep of die van de ander).
Ik heb de groep pas een jaar dus de groep zal ook nog ruimte nodig hebben om te kunnen ontwikkelen. Ik heb bijvoorbeeld afwisseling is soorten van topics, gewoon om voor de leuk en afwisseling.
Bij mij op de groep wordt er bijna dagelijks een dagkaart op de groepsenergie aangeboden.
Tevens zijn er regelmatige topics waarin je je persoonlijke boodschap kan aanvragen. Wat ik anders doe? Ik laat mijn topics openstaan en reageer ook bij tijd en energie op de aanvraag in een topics.
Soms wacht je lang op een kaart, maar mensen vinden het wel de moeite waard. Dit vooral omdat je bij vragen, ruimte krijgt om deze ook te stellen.
Ook wordt er op de groep eens in de zoveel tijd een loting aangeboden waarbij je de kans hebt om een uitgebreide reading te winnen.
Naast de lotingen die worden aangeboden op de groep, is het ook mogelijk om een persoonlijke reading aan te vragen. Op dit moment heb ik op de groep een actie lopen. Vanaf volgend jaar volgt een prijzenlijst met uitleg over de verdieping binnen de aanvraag van een reading.
Heb ik je zojuist nieuwsgierig gemaakt? Kom gerust kijken in de groep Turtuga Slow- Orakelkaarten En Spiritualiteit en voel je welkom.
Liefs Carmen Croes
Ps. Hieronder zie je een foto van een voorbeeld van een basisreading van mij. Ik leg de kaarten precies zoals ik de zelf bekijk, ik open per tijdperk de kaarten en lees ze dan. De reading ontvang je in een word-bestand waarbij ik korte uitleg over de reading geef en daarna op de inhoud inga.
Je zult de foto van de kaarten ontvangen gezamenlijk met een geschreven tekst die aansluit bij de kaarten die zijn ontvangen. Ik heb geen voorinformatie of iets dergelijks nodig, ik wil er plain ingaan.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥