web analytics

Verzamelde positieve profetieën die voor ons zijn achtergehouden

e162f38ff45e9710018c8222b85a2785 via Angel-Wings

Zit er een poging tot manipulatie achter alle (negatieve) profetieën? Het lijkt zo te zijn. Het is ongebruikelijk om te horen over positieve profetieën. Boeken die het einde van de wereld aankondigen, lijken het beste te verkopen. Zoals we zien, zijn ze nog niet vervuld en zullen ze ook niet vervuld worden.

Aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en andere rampen zijn er altijd geweest en zullen dat altijd blijven doen. Maar dat betekent niet dat het het einde van de wereld is. Op internet kunnen we allerlei soorten catastrofale voorspellingen vinden, de meeste zijn natuurlijk verzonnen, maar meestal zijn ze het populairst.

Het lijkt erop dat we echt een ramp willen. Wie trekken aan deze touwtjes? Wie verspreidt deze veronderstelde rampen, die dan niet plaatsvinden? En met welke bedoeling?

Het is algemeen bekend dat we gemakkelijker te manipuleren zijn als we bang zijn. Onze lage trilling en angst weerhouden ons ervan om ons volledige potentieel als mens te bereiken.

De Tolteken-profetieën zeggen dat er wezens zijn die niet willen dat we ontwaken uit de droom waarin we ons bevinden, en dat is door onze angst.

Ze vertellen ons: “Luister niet naar de profeten van angst, laat je niet leiden door hen . ”

Maya

Er zijn veel profetieën die niet worden genoemd omdat ze een zeer positieve toekomst voor ons voorspellen, zoals de Maya-profetieën die nooit over het einde van de wereld spraken ( profetieën voor 2019, de bloedmaan op 21/01 en andere voortekenen van de apocalyps (video’s) ).

Er waren veel geruchten hierover en veel mensen dachten dat het eind 2012 allemaal voorbij zou zijn. Maar voor de Maya’s was het net het einde van de kalender, net zoals het voor ons 31 december is.

Experts van over de hele wereld verwonderen zich over de verbazingwekkende technische, astronomische, wiskundige en fysieke kennis van de Maya’s. Hun kalender, die is gesynchroniseerd met de zon, de maan, de aarde en het universum, is nauwkeuriger dan onze huidige kalender ( Profetieën uit Noord-Europa en China: schepping, vernietiging en herschepping van het heelal ).

Ze geloofden dat de aarde in een enigszins elliptische baan rond de zon bewoog, en noemden het gebied dat het dichtst bij het centrum van de melkweg ligt “dag” en het verste deel “nacht”, zoals dag en nacht op aarde. Ze zeggen dat de overgangsperiode 20 jaar duurt en ze noemden het “de tijd zonder tijd” wanneer er grote veranderingen plaatsvinden. Dit is de tijd waarin we nu leven.

De Maya’s brengen ons een boodschap van hoop omdat ze ons vertellen dat er na deze jaren van beproeving een tijd zal komen dat de angst zal eindigen. Het zal een tijd zijn waarin we eindelijk zullen zien wie we werkelijk zijn ( Bible Prophecy – Coming of the Messiah: Three Apocalyptic Signs in the Last Months (video) )

Lees ook:   Paragnost Liesbeth

Nahuatl

Aan de andere kant spreken de Nahuatl-legendes ook van een positieve toekomst.

De Tolteken waren een oude stam uit Mexico. De esoterische kennis van de Tolteken werd van generatie op generatie gecultiveerd en doorgegeven via verschillende geslachten van de Nahua.

Hoewel het eeuwenlang verborgen bleef, voorspelden de oude profetieën dat er een tijd zou komen dat het nodig zou zijn om de wijsheid van de mensen te herstellen.

Don Miguel Ruiz, die bekend is met de leer van Tolteken, zegt dat er vier profetieën zijn.

De eerste spreekt over de geboorte van de zon en zegt: “Mannen zullen beseffen wie ze zijn.”

De tweede stelt dat “mensen uit hun slaap zullen ontwaken. We moeten ons ervan bewust worden dat we slapen, en alleen dan kunnen we wakker worden.”

De derde profetie stelt dat ‘intuïtie ons leven zal leiden’.

En de vierde dat “liefde hemel en aarde zal maken.”

Hopi

De Hopi-indianen zeiden dat de blauwe ster de Pogang-hoya/Bewaker van de Noordpool en de Palongawhoya/Bewaker van de Zuidpool zal ontmoeten en dat alle drie de planeet in zijn natuurlijke rotatie zullen herstellen. Daarna moeten we de aarde schoonmaken.

Nostradamus

Aan de andere kant zei Nostradamus, een Franse alchemist die leefde in de 16e eeuw, dat we telepathisch met dieren kunnen communiceren en ook dat er maar één taal wordt gesproken in de hele wereld. Zou hij telepathie bedoeld hebben? ( Eindtijdprofetieën voor WW3 en de Drie Dagen der Duisternis )

Quero

Andere profetieën, zoals die van de Quero, spreken over een tijd van verandering die eraan komt, wat zij Pachacutec noemen , waar de dingen naar hun plaats zullen terugkeren en we onze energieën zullen afstemmen op Moeder Aarde. Na de Quero zal het niet lang meer duren voordat er een einde komt aan de tijd van chaos. Ze zeggen ook dat de deuren tussen werelden weer open gaan, dat er gaten zullen ontstaan ​​op tijd waar we doorheen kunnen, en dat we onze lichtgevende aard zullen herwinnen ( Psychic Martin Zoller on the Future of Europe: No WW3, but financial crash and Trump wordt vermoord (video) ).

Aurelio Mejia

In een van de regressies van therapeut Aurelio Mejia spreekt een wezen via een patiënt en deelt een heel interessante boodschap met ons.

Hij zegt: “alles gaat veranderen, dat het einde van de wereld een leugen is – de verandering van de wereld is lang geleden begonnen – en dat de innerlijke energie van de aarde aan het veranderen is. Er is geen begin en geen einde, alles transformeert, alles is energie. Er zal geen dood zijn en mensen zullen vertrekken wanneer ze maar willen.

Lees ook:   TikTok Time Traveler heeft onheilspellende kerstwaarschuwingen

Iedereen komt aan, niemand wordt buitengesloten. Alleen de mensen die de bevolking leiden, zullen naar andere niveaus gaan. Verwar degenen die de wereld willen regeren. Daarom is er zoveel verwarring. De energietransformatie van de planeet heeft zelfs invloed op dieren en planten, maar we hoeven niet bang te zijn.

Er zijn altijd rampen geweest, maar nu worden ze op tv getoond en gebruikt om de bevolking beter te beïnvloeden. De dood is niet goed of slecht. Het is een verandering. We moeten genieten van het heden en wat we hebben.” ( De profetieën van Alois Irlmaier: “Mensen zullen leven zoals ze honderd jaar geleden deden” (Video’s) )

Johannes van Jeruzalem

De profeet Johannes van Jeruzalem beschreef het heden met grote precisie, hoewel hij niet zo bekend is als Nostradamus. Hij werd meer dan duizend jaar geleden in Frankrijk geboren. Zijn profetieën werden gedicteerd door een stem die zijn hand leidde en een verandering voor onze tijd voorspelde ( The Apocalyptic Prophecies of Nicolaas Rensburg (video) ).

Deze profetieën staan ​​in een manuscript dat uit twee delen bestaat. In het eerste deel worden gebeurtenissen gerapporteerd aan het begin van het jaar 2000, en in het tweede deel wat er zal gebeuren in het midden van het 2e millennium. Het tweede deel zegt:

“Nu we volledig zijn aangekomen in het millennium dat na het millennium komt, zullen mensen eindelijk hun ogen open hebben. Ze zullen niet langer gevangen zitten in hun hoofden of in hun steden. Je kunt van het ene uiteinde naar het andere kijken en elkaar begrijpen. Je zult weten dat wat de een verslaat, de ander pijn doet.

Mensen zullen een enkel lichaam vormen, die elk een klein onderdeel zullen zijn. Iedereen zal één taal spreken. Ze zullen met elkaar communiceren, omdat hun geest zo open zal zijn dat ze alle berichten zullen absorberen, en dromen zullen met elkaar worden gedeeld.” ( The Prophecies of the Seer Maria S. – Hunger and Revolution in Germany and the Darkness )

 

In deze zinnen kunnen we duidelijk zien dat hij telepathie bedoelt. Verder zegt hij:

“De mens zal de geest van alle dingen kennen. De steen of het water, het lichaam van het dier, of de blik van de ander. Hij zal doordringen in de mysteries van de oude goden. En hij zal poort na poort openen die leidt naar het labyrint van nieuw leven. Hij is geschapen met de kracht van een borrelende bron.

Lees ook:   De liefde van je leven, zeer specifiek!

Het wordt bemind, gedeeld en gedroomd, en zo krijgen de dromen leven. De mens zal een tweede geboorte beleven en dan zal het einde van barbaarse tijden worden afgekondigd. Gelukkige dagen zullen beginnen. De aarde zal als een tuin zijn. Allen zullen zichzelf en anderen genezen.

De mens zal weten dat alle levende wezens dragers van licht zijn, dat het wezens zijn die respect afdwingen. Hij zal niet langer bang zijn voor zijn eigen dood, want hij zal tijdens zijn leven verschillende levens hebben geleefd, en hij zal weten dat het licht nooit zal uitgaan.”

Deze laatste alinea’s verwijzen naar reïncarnatie en onsterfelijkheid ( Prophecies 2019: Is World War III Coming? ).

Bill Wood

Kerry Cassidy’s interview met Bill Wood ondersteunt alles wat de vorige profetieën verkondigen. Bill Wood zat in het Amerikaanse leger bij de Navy Seals. Hij is getraind om in de toekomst te kijken en kon dus voorzien wat er de komende jaren zal gebeuren ( Prophecies from Palm Leaf Manuscripts 2019 ).

Hij zag dat degenen die de wereld regeren het lot niet kunnen veranderen, wat ze ook doen. Hij zegt dat de tijdlijnen samensmelten tot één. Dan zal de mensheid ontwaken en zullen we allemaal de waarheid zien.

Hij was niet de enige die meedeed aan dit project, iedereen zag hetzelfde. Hoewel ze probeerden de toekomst via verschillende tijdlijnen te veranderen, kwam het allemaal tot hetzelfde resultaat: een hoopvol einde. Daarom werd het project gesloten ( 2032 – The Golden Age: Birth of a New Civilization ).

 

Conclusie

Er zijn mensen die er alles aan doen om te voorkomen dat we wakker worden, en dat doen ze door middel van negatieve emoties. De negatieve profetieën komen voort uit angst voor aanstaande veranderingen. We worden ondergedompeld in de chaos, maar zoals Don Miguel Ruiz zegt: “De oude droom is gebroken. De weerstand tegen verandering neemt af.” ( Overzicht van de huidige transformatiecycli & waardevolle tips voor 2019 (video) )

Het lijdt geen twijfel dat we allemaal worden wie we werkelijk zijn, behalve degenen die ons beheersen. Je gaat naar de andere dimensie. Ondertussen moeten we het heden intens beleven, met al het goede maar ook al het slechte. Wie weet, misschien is het leven maar één ding, namelijk een droom.

 

Literatuur:

Alois Irlmaier: Een man zegt wat hij ziet

Nostradamus – De volledige tekst van zijn profetieën

Profeet van de duisternis: leven en visioenen van Alois Irlmaier

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button