web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Het is allemaal gepland: dus voormalig premier – ‘Cost of Living Crisis’ opzettelijk voortgebracht om de grote reset door te voeren

Eind 2015 verklaarde de voormalige Britse  premier Gordon Brown dat het thema van Davos de vierde industriële revolutie zal zijn.

Deze allesverslindende revolutie zal 1000 keer sneller plaatsvinden dan de eerste industriële revolutie en zal gevolgen hebben voor alle diensten, alle producten, alle landen, alle industrieën en alle mensen, zei Brown voor de camera.

De revolutie zal leiden tot banenvernietiging, dus we moeten nadenken over de banen van de toekomst en hoe we die kunnen creëren. Het zal de manier waarop we diensten leveren en hoe overheden werken, veranderen, zei Brown.

“Klaus Schwab heeft dit allemaal uiteengezet in zijn toespraak in Abu Dhabi op de top van de Agendaraad”, zei de ex-premier. Deze top wordt georganiseerd door het World Economic Forum in samenwerking met de Verenigde Arabische Emiraten.

Schwab zei zelf dat de vierde industriële revolutie “elk aspect van ons leven zal beïnvloeden”. Het zal niet alleen de manier waarop we communiceren, hoe we produceren en consumeren veranderen, maar ook onze eigen identiteit, aldus Schwab.

Deze revolutie zal met “adembenemende snelheid” op ons afkomen, zei Schwab, die zelfs van een “tsunami” sprak. Er komt niet alleen een digitale revolutie, maar ook een fysieke – nanotechnologie – en biologische revolutie. ( Voedselvereniging waarschuwt voor “grootste crisis in 70 jaar” – manieren om uit de voedselcrisis te komen )

 

Overheidsdocumenten tonen aan dat de “crisis van de kosten van levensonderhoud” opzettelijk wordt ontworpen om de WEF’s Great Reset te voeden

De reguliere media herinneren je tegenwoordig constant aan de stijgende brandstofkosten om je van A naar B te krijgen, de exorbitante kosten van gas en elektriciteit om je huis te verwarmen en te verlichten, en de rommelige ervaringen die gepaard gaan met reizen naar het buitenland. Daarnaast zijn er om de 30 minuten berichten over het einde van de wereld omdat de zon midden in de zomer schijnt.

Op het eerste gezicht lijken sommige van deze dingen misschien ongelukkige, willekeurige gebeurtenissen, maar in feite zijn ze allemaal opzettelijk, zoals officiële overheidsrapporten en historische gegevens laten zien.

De rapporten suggereren dat dit allemaal te maken heeft met het behalen van de “zero carbon”-doelen. Dus de echte reden heeft iets te maken met het promoten van de vierde industriële revolutie waarin je niets meer bezit en er blij mee lijkt.

Een agenda die Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum, graag “The Great Reset” noemt.

Lees ook:   Kiezers veelal negatief na Oosting-rapport

In het VK kost de gemiddelde gezinsauto nu meer dan £ 100 (€ 120) om te tanken. Het publiek wordt verteld dat dit te wijten is aan de oorlog in Oekraïne en inspanningen om Europa’s afhankelijkheid van Russische olie te verminderen. Maar als dat waar was, hoe verklaar je dat dan?

 

 

In augustus 2022 is de prijs van ruwe olie per vat $ 89,10 en de gemiddelde prijs per liter benzine in het VK is £ 1,77p (2 euro).

Maar in juni 2008 was de prijs van ruwe olie per vat $ 187,04 en de gemiddelde prijs per liter benzine in het VK was £ 1,04 (1,20 euro) ( bron ).

De prijs per vat ruwe olie is dus met 52,3% gedaald ten opzichte van 2008, maar de prijs van benzine per liter is met 70% gestegen ten opzichte van 2008.

Zie je nu hoe je wordt voorgelogen wanneer de regering en de reguliere media je vertellen dat deze stijgende kosten te wijten zijn aan de oorlog in Oekraïne?

De waarheid is dat de stijgende brandstofkosten om je van A naar B te krijgen, de exorbitante kosten van gas en elektriciteit om je huis te verwarmen en te verlichten, en de mediahype rond de rommelige ervaringen die gepaard gaan met reizen naar het buitenland, niet alleen een ongelukkige toeval, maar dat ze allemaal met opzet zijn gemaakt.

In 2019 heeft de Britse regering opdracht gegeven voor een rapport opgesteld door Oxford University en Imperial College London. Onder de titel “Absolute Zero” kijkt het rapport naar de benodigdheden die nodig zijn om te voldoen aan de wettelijke verplichting om in 2050 nul uitstoot te hebben.

In het rapport staat onder meer dat tussen 2020 en 2029 alle luchthavens gesloten moeten zijn, met uitzondering van de luchthavens Heathrow, Glasgow en Belfast, die alleen open kunnen blijven op voorwaarde dat het vervoer van en naar de luchthaven per spoor plaatsvindt.

Alle resterende luchthavens zullen dan tussen 2030 en 2049 moeten sluiten, want om te voldoen aan de wettelijke verplichting om in 2050 nul uitstoot te hebben, zal elke Britse burger voor een aanzienlijke periode moeten stoppen met vliegen.

Het rapport stelt ook dat de ontwikkeling van benzine-/dieselvoertuigen moet worden stopgezet. Zoals we allemaal weten, heeft de Britse regering al wetgeving gemaakt dat er na 2030 geen benzine-/dieselvoertuigen meer zullen worden geproduceerd.

Wat is een betere manier om ervoor te zorgen dat luchthavens gesloten zijn en iedereen elektrisch gaat dan absolute chaos te creëren tijdens het reizen naar het buitenland en kunstmatig de kosten van gas en diesel op te drijven?

Lees ook:   De VS doet zaken met bloed, terwijl Europa lijdt

Het Internationaal Energie Agentschap (IEA) heeft onlangs ook regeringen over de hele wereld opgeroepen om het publiek in wezen “op te sluiten” om het olieverbruik te verminderen en de “doelstellingen voor klimaatverandering” te halen.

Tegenwoordig treedt het IEA op als beleidsadviseur voor zijn lidstaten, waaronder het VK, de VS, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada, evenals belangrijke opkomende economieën.

In maart 2022 publiceerde het IEA een rapport met de titel “A 10-Point Plan to Cut Oil Use”.

De organisatie omschrijft het rapport als volgt:

Met de dreigende wereldwijde energiecrisis die is aangewakkerd door de Russische invasie van Oekraïne, stelt het tienpuntenplan van het IEA om het olieverbruik te verminderen tien maatregelen voor die kunnen worden genomen om de vraag naar olie met onmiddellijke ingang te verminderen – en geeft het aanbevelingen over hoe deze acties kunnen bijdragen aan het terugdringen van de vraag naar olie. op een duurzamer pad op de lange termijn.

En hier is een infographic over hun voorgestelde 10-puntenplan –

verlaging van de snelheidslimieten op de snelweg met ongeveer 6 mijl per uur (ongeveer 10 km/u); meer thuiswerken; straatveranderingen om wandelen en fietsen aan te moedigen; autoloze zondagen in steden en beperkingen op andere dagen; verlaging van de tarieven; Maatregelen ter bevordering van carpoolen; Vermindering van zakenvluchten.

Klinkt veel als een “klimaat” -versie van de Covid-19-lockdowns, nietwaar?

We vermoeden dat we ons al midden in een geheime “klimaat”-lockdown bevinden en het publiek heeft het gewoon nog niet gemerkt.

Is het gewoon toeval dat de Britse regering vier maanden na de publicatie van het Absolute Zero-rapport van 2019 de coronaviruswet heeft uitgevaardigd en een landelijke afsluiting heeft doorgevoerd die de reisindustrie heeft gedecimeerd? Een snelle lezing van het rapport suggereert dat de echte reden voor de lockdowns is om de regering in staat te stellen te voldoen aan haar wettelijke verplichting om de uitstoot te verminderen.

Vind je het niet vreemd dat het draconische Covid-19-beleid ook naar verluidt het klimaat heeft geholpen en nu dezelfde oplossingen aanprijst om de Russische invasie van Oekraïne aan te pakken en absurde klimaatdoelen te bereiken?

Deze voorgestelde ‘oplossingen’ voor klimaatverandering, Covid-19 en nu de Russische oorlog zijn allemaal precies hetzelfde: de armen en de middenklasse slaan met meer reisbeperkingen, minder vrijheid en zelfs meer macht overhandigen aan niet-gekozen overheidsregulatoren.

Het gaat niet om jouw gezondheid of de gezondheid van de planeet, het gaat om rijkdom en uiteindelijk controle.

“Je zult niets bezitten en gelukkig zijn”, luidt een  voorspelling  van het World Economic Forum (“WEF”) voor het eerst gedaan in 2016.

Lees ook:   Agenda 2030

Stel je een wereld voor waarin privébezit grotendeels is afgeschaft en vervangen door ‘servitization’. Je bezit geen spullen meer. Je betaalt abonnementskosten om ze te huren. De samenleving wordt al in deze richting geduwd.

Stel je voor dat bijna alles wat je bezit op deze manier werkt.

Voor het gebruik van community things betaal je abonnementskosten. Je hebt geen eigendom. De corporaties hebben het, of de partij heeft het. Iedereen betaalt keer op keer geld om dezelfde productie-eenheid te gebruiken. Zuckerbergs Metaverse is praktisch de ultieme uitdrukking van dit huurzoekende fenomeen.

Het is in het belang van de architecten van high finance om ervoor te zorgen dat je constant dingen consumeert, zelfs als je ze niet echt nodig hebt.

Dat is de reden waarom, hoewel we pratende hoofden blijven zien die onze naderende ondergang verklaren als we niets aan het milieu doen, miljarden dollars aan gadgets worden geproduceerd door sweatshoparbeiders in China, naar het westen verscheept op gigantische containerschepen die smerige zware olie verbranden die vervuilt miljoenen auto’s, geconsumeerd voor ijdelheid, en dan na een paar jaar op de vuilstort gegooid met alle andere twee jaar oude smartphones en laptops en tablets.

Dit model werkte een tijdje, maar het had een fatale fout. Mensen financierden hun consumptie door enorme en onhoudbare schulden aan te gaan. Deze schuldenbubbels zijn altijd gebarsten.

Dus hoe creëer je een financieel metastabiele samenleving waarin mensen constant voor dingen betalen? Heel makkelijk! U maakt het de gemiddelde persoon onmogelijk om rijkdom te vergaren door onroerend goed te vervangen door een abonnementsmodel en ervoor te zorgen dat het spaargeld van mensen vervalt.

De reguliere media herinneren je constant aan de stijgende brandstofkosten om je van A naar B te brengen, de exorbitante kosten van gas en elektriciteit om je huis te verwarmen en te verlichten, en de chaotische ervaringen die gepaard gaan met reizen naar het buitenland.

 

Op het eerste gezicht lijken deze dingen misschien ongelukkige, willekeurige gebeurtenissen, maar in feite zijn ze allemaal opzettelijk, zoals officiële overheidsrapporten en historische gegevens laten zien.

De rapporten suggereren dat dit allemaal te maken heeft met het behalen van de “zero carbon”-doelen. Maar ook dat is een schertsvertoning, want het gaat over het aandrijven van de vierde industriële revolutie, waar je niets bezit en er blij mee lijkt. Een agenda die Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum, graag “The Great Reset” noemt.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥