web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Oh nee! Er gebeurt iets GROOTS in Duitsland en het WEF zit in de problemen

Duitsland zal deze week plannen aankondigen voor meer gasgestookte energiecentrales, nadat het op onverklaarbare wijze kerncentrales heeft uitgeschakeld. Dit is hun werkelijk raadselachtige plan om de steenkoolenergie geleidelijk af te schaffen. Het plan kost 40 miljard euro.

Er zal overeenstemming over worden bereikt door de ministeries van Economie en Financiën, evenals door het kabinet van de bondskanselier, in een poging de energiecrisis van het land aan te pakken. Weet je wat nog meer de energiecrisis zou hebben geholpen? De Nord Stream-pijpleiding. Jammer dat het gesaboteerd is. Jammer dat Duitsland niet geïnteresseerd is in wat daar is gebeurd

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥