web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Poetin en Elon Musk hebben gewoon ALLES veranderd volgens de EU

De Europese Unie zegt dat Russische desinformatie het meest actief is op Twitter. Dat zeiden ze nadat Elon Musk de Digital Services Act (DSA) had teruggedrongen omdat deze het gedrag van grote technologieplatforms reguleert. Hoe weten ze dat Russische desinformatie het meest actief is op Twitter?

We zagen uit de Twitter-bestanden dat toen Amerikaanse politici hen vroegen om Russische desinformatie te vinden, ze dat niet konden. Waar heeft de EU het gevonden?

Ze vonden het via een ‘start-up voor het monitoren van desinformatie’ genaamd TrustLab, een partner van de CIA. Het rapport van TrustLab zegt niet dat desinformatie uit Rusland kwam. Ze lijken dat niet te kunnen bewijzen.

Ze zeggen dat incidenten met trefwoorden die verband houden met desinformatie hoog voorkomen op verschillende platforms in verschillende landen. Dus…EU-politici verspreiden desinformatie OVER desinformatie!? Kom op jongens!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥