web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & Psyche

Moment waarop een baby die onder het puin van de aardbeving in Syrië is geboren, wordt gered

 

Een baby die onder het puin was geboren, werd gered uit het wrak van zijn ouderlijk huis toen verhalen over wonderbaarlijke reddingen naar voren kwamen in de nasleep van de catastrofale aardbeving van maandag. Een wijdverspreide video toonde hoe de pasgeboren baby werd gewiegd en in veiligheid werd gebracht langs puin en gravers in Afrin, Noord-Syrië. Er wordt aangenomen dat hij in de uren na de aardbeving van 7.8 onder ingestorte gebouwen is geboren, maar dat zijn moeder op tragische wijze is overleden.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥