web analytics

Train je onderbewustzijn om jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben

Dit soort dingen werkt!
Stoppen met roken en of drinken of drugs, slapeloosheid, afvallen zelfs, gezond leven, sporten noem maar op…het werkt echt.
Je hoeft er zelfs niet in te geloven.

 

Train je onderbewustzijn om jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben en te accepteren met krachtige en opbeurende subliminale affirmaties en ontspannende regengeluiden. Zelfs als je op dit moment niet tevreden bent met alles over jezelf, is zelfacceptatie en zelfliefde een belangrijk en krachtig hulpmiddel dat je zal helpen je zelfvertrouwen te vergroten en je geest vrij te maken om je te concentreren op het positieve.

INSTRUCTIES Luister naar het nummer op een comfortabel volume, met of zonder koptelefoon. Het geluid hoeft niet hard te worden afgespeeld, maar het moet wel hoorbaar zijn. Vermijd tegelijkertijd naar andere dingen te luisteren, zoals tv, muziek of een medium waar je iemand anders kunt horen praten of zingen, omdat dit de effectiviteit van het subliminale kan verminderen. Probeer jezelf in een positieve en ontspannen gemoedstoestand te brengen voordat je gaat luisteren. Haal diep adem en blijf goed gehydrateerd. Als u ervoor kiest om te luisteren terwijl u wakker bent, kunt u dit het beste doen terwijl u ontspant of andere passieve activiteiten verricht, zoals lezen of studeren. U kunt er ook voor kiezen om te luisteren terwijl u slaapt, gedurende de eerste 30 minuten van uw slaap of terwijl u in slaap valt, of door de video in een loop te herhalen om de hele nacht door te luisteren. U hoeft niet naar het scherm te kijken om van deze opname te profiteren. Consistentie is de sleutel. Luister voor het beste resultaat elke dag, bij voorkeur elke dag op hetzelfde tijdstip, gedurende minimaal 2-4 weken. Een keer per dag is voldoende. De resultaten zijn zeer individueel en sommige mensen beginnen veel eerder positieve veranderingen te ervaren dan anderen, maar voor volledige en langdurige resultaten wordt aanbevolen om 4-12 weken te luisteren. Subliminale affirmaties kunnen slaperigheid en onoplettendheid veroorzaken. Luister nooit terwijl u autorijdt, machines bedient of andere potentieel gevaarlijke activiteiten uitvoert die uw volledige aandacht vereisen. Deze track is GEEN vervanging voor goede medische zorg of advies. Het moet altijd worden gezien als een aanvulling op een medische of therapeutische behandeling die u al krijgt. Als u jonger bent dan 18 jaar, Vraag toestemming aan een ouder of voogd voordat u gaat luisteren. Zoals bij elke gratis therapie zijn de resultaten zeer individueel en kunnen daarom niet worden gegarandeerd of voorspeld. Luister voor het beste resultaat zoals hierboven aangegeven.

Lees ook:   Ken je die mop nog van die Surinamer die niet wilde werken?

 

Ik ben een goed mens. Ik ben waardig en waardig. Ik hou onvoorwaardelijk van mezelf. Ik laat de behoefte los om de goedkeuring van anderen te zoeken. Ik maak me los van alle zelfhaat en spijt. Ik ben precies wie ik moet zijn op dit moment. Ik ken mezelf en kan me goed uiten. Ik kom voor mezelf op als dat nodig is. Ik druk mezelf uit wanneer ik maar wil. Ik ben belangrijk voor mezelf en anderen. Ik kom voor mezelf op. Ik ben speciaal en uniek. Het universum heeft een plan voor mijn leven. Ik heb een doel. Ik accepteer en hou van mezelf zoals ik ben. Ik houd mijn hoofd hoog. Ik ben trots op mezelf. Ik heb alles wat ik nu nodig heb. Ik ben genoeg. Ik ben speciaal op mijn eigen manier. Ik heb een unieke combinatie van gaven en capaciteiten. Ik ben mooi van binnen en van buiten. Ik hou van mezelf zoals ik nu ben. Ik ben in orde nu. Ik ben een geweldig persoon. Ik verdien het dat mij goede dingen overkomen. Mijn leven is belangrijk. Ik waardeer mezelf en mijn leven. Ik kan mezelf zijn, en dat is goed genoeg. Ik vergeef mezelf. Ik ben een waardig persoon. Ik zorg voor mezelf. Ik geniet van mijn eigen gezelschap. Ik verdien liefde en vriendschap. Ik verdien geluk. Ik verdien erkenning en respect. Ik hou van mezelf en accepteer mezelf elke dag meer.

Ik ben een geweldig persoon. Ik verdien het dat mij goede dingen overkomen. Mijn leven is belangrijk. Ik waardeer mezelf en mijn leven. Ik kan mezelf zijn, en dat is goed genoeg. Ik vergeef mezelf. Ik ben een waardig persoon. Ik zorg voor mezelf. Ik geniet van mijn eigen gezelschap. Ik verdien liefde en vriendschap. Ik verdien geluk. Ik verdien erkenning en respect. Ik hou van mezelf en accepteer mezelf elke dag meer. INSCHRIJVEN ►Abonneer u voor meer: Ik ben een geweldig persoon. Ik verdien het dat mij goede dingen overkomen. Mijn leven is belangrijk. Ik waardeer mezelf en mijn leven. Ik kan mezelf zijn, en dat is goed genoeg. Ik vergeef mezelf. Ik ben een waardig persoon. Ik zorg voor mezelf. Ik geniet van mijn eigen gezelschap. Ik verdien liefde en vriendschap. Ik verdien geluk. Ik verdien erkenning en respect. Ik hou van mezelf en accepteer mezelf elke dag meer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button