web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Drag Queen danst terwijl klein meisje herhaaldelijk haar hand op en neer wrijft over het kruis van “Little Mermaid” kostuum terwijl een andere Drag Queen

Drag Queen danst terwijl klein meisje herhaaldelijk haar hand op en neer wrijft over het kruis van “Little Mermaid” kostuum terwijl een andere Drag Queen benen wijd open spreidt op het podium voor peuters

Ranzig sick dit alles!
Ik snap die ouders ook niet, daar wil je de kinderen toch niet aan blootstellen!?

Pride Youth Day in Chattanooga, TN. (een rode staat) begon op zaterdag met een spreker en discussie (we hebben geen idee welke onderwerpen ze behandelden – misschien wel de beste seksspeeltjes voor peuters?). Drag Queen-verhaaltijd voor kinderen begon om 14.30 uur, gevolgd door een Princess Meet & Greet om 15.00 uur en een “gezinsvriendelijke” dragshow om 16.00 uur.

Conservatieve activist Robby Starbuck deelde een compilatie van schokkende videobeelden van het evenement Chattanooga Pride Youth Day in de Wanderlinger Brewing Company. In de video is te zien hoe een klein meisje dat een “regenboogjurk” draagt ​​en die ongeveer 4-5 jaar oud lijkt te zijn, op een podium staat terwijl Disney-muziek speelt en haar hand herhaaldelijk op en neer wrijft over de geslachtsdelen van een man gekleed als de “Kleine Zeemeermin” terwijl hij stilstaat en haar toestaat hem te strelen.

In een ander deel van de video is een dragqueen te zien die op een podium ligt en zijn benen wijd openspreidt terwijl peuters van onderaf toekijken. In nog een andere scène in de video proberen kleine kinderen zich te verstoppen voor een te dikke man gekleed in een opzichtig groen kostuum die door de kamer op de loer ligt totdat hij een vrouw vindt die hem (een volslagen vreemde) haar baby zal geven, die vervolgens begint te huilen, terwijl de drag queen de baby teruggeeft. In de slotscène is te zien hoe een kind het podium oploopt en een van de dragqueens een rekening (van een onbekend bedrag) overhandigt.

Bron

In feite ligt dit aan de ouders die een podium geven aan deze mensen.
Voor die arme kinderen die dit opgedrongen krijgen is dit straks heel gewoon, maar dat is het natuurlijk niet.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥