web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Amerikaanse functionarissen uiten angst voor DNA-biologische oorlogsvoering

Een lid van de House Intelligence Committee waarschuwt Amerikanen tegen het gebruik van DNA-testkits

Biosamples verzameld door verschillende DNA-testdiensten kunnen worden verkocht en gebruikt om biowapens te ontwikkelen die specifiek zijn toegesneden op bepaalde groepen of zelfs individuen, hebben Amerikaanse wetgevers beweerd op het Aspen Security Forum – in navolging van zorgen die al lang door Russische functionarissen zijn geuit.

(Wat dus nu ook het geval kan zijn met de corona vaccins… waarom krijgen bv transgenders en homoseksuelen bv apenpokken… men kan zelfs op naam selecteren wie welk vaccin krijgt… bizar, maar ook heel eng idee je kunt zo bv een heel ras mensen uitroeien als je dat wilt…!)

“Er zijn nu wapens in ontwikkeling en ontwikkeld die zijn ontworpen om op specifieke mensen te richten”, zei de Amerikaanse vertegenwoordiger Jason Crow (D-Colorado), een lid van de House Intelligence Committee, vrijdag in Colorado. “Dat is wat dit is, waar je iemands DNA kunt nemen, hun medische profiel kunt nemen en je kunt richten op een biologisch wapen dat die persoon zal doden of van het slagveld kan halen of onbruikbaar kan maken.”
(bv je hebt een AH pasje, men weet dat jij dagelijks…, nou vul zelf maar in)

Gezien die dreiging, voegde Crow eraan toe, is het verontrustend dat de verwachtingen van privacy voor persoonlijke gegevens de afgelopen 20 jaar zijn afgenomen, tot het punt dat jonge mensen “heel weinig privacy verwachten” en hun gegevens gemakkelijk aan particuliere bedrijven vrijgeven, zoals voor DNA test diensten.

Lees ook eens:   9 Signalen dat je te maken hebt met een narcist

“Mensen zullen heel snel in een kopje spugen en het naar 23andMe sturen en echt interessante gegevens over hun achtergrond krijgen”, zei Crow. “En raad eens? Hun DNA is nu eigendom van een particulier bedrijf. Het kan worden verkocht met zeer weinig bescherming van intellectueel eigendom of privacy.”

Hij voegde eraan toe dat de VS nieuwe richtlijnen moeten opstellen voor de bescherming van persoonlijke gezondheidsgegevens, waaronder DNA, “omdat die gegevens daadwerkelijk door onze tegenstanders zullen worden verkregen en verzameld voor de ontwikkeling van deze systemen.”

Moskou waarschuwt al jaren voor de gevaren van het ongecontroleerd verzamelen van DNA-monsters, waarbij president Vladimir Poetin in 2017 verklaarde dat volgens Russische inlichtingendiensten biologische monsters in heel Rusland “doelbewust en professioneel” werden verzameld door verschillende NGO’s en andere organisaties voor onduidelijke doeleinden.

In de afgelopen jaren heeft het Pentagon “zijn onderzoekspotentieel aanzienlijk uitgebreid, niet alleen op het gebied van het maken van biologische wapens, maar ook het verkrijgen van informatie over antibioticaresistentie en de aanwezigheid van antilichamen tegen bepaalde ziekten in populaties van specifieke regio’s”, luitenant-generaal Igor Kirillov, het hoofd van de Russische stralings-, chemische en biologische beschermingsmacht, beweerde in mei.

In een reeks briefings die in maart begon, heeft het Russische leger bewijs gepresenteerd van de vermeende betrokkenheid van het Pentagon bij de financiering van biolaboratoria in Oekraïne. Volgens de Russische onderzoekscommissie hebben de VS tussen 2005 en begin 2022 meer dan 224 miljoen dollar geïnvesteerd in biologisch onderzoek in Oekraïne.

Lees ook eens:   Poetin en China hebben met deze zet zojuist de GROTE RESET in het westen gelanceerd

Hoewel Washington de afgelopen 20 jaar zijn steun toekende aan 46 biologische onderzoeksfaciliteiten in Oekraïne, houdt het vol dat het allemaal deel uitmaakte van een vreedzaam volksgezondheidsproject. Het Amerikaanse leger beschuldigde Rusland en China van “het verspreiden van desinformatie en het zaaien van wantrouwen ” over hun inspanningen om de wereld te ontdoen van massavernietigingswapens – terwijl de westerse media de beweringen afwezen als complottheorieën en sciencefiction .

Volgens senator Joni Ernst (R-Iowa), een lid van de Subcommissie voor opkomende bedreigingen en mogelijkheden en de strijdkrachtencommissie van de Senaat, die in een panel met Crow sprak, reiken de zorgen over op maat gemaakte biowapens verder dan menselijke DNA-gegevens. Amerika’s tegenstanders kunnen ook biowapens specifiek richten op vee en gewassen in de VS om een ​​voedselzekerheidscrisis te creëren, beweerde ze.

“Er zijn een aantal manieren waarop we naar biologische wapens kunnen kijken en de noodzaak om ervoor te zorgen dat we niet alleen mensen beveiligen, maar ook het voedsel dat ons in leven zal houden,” voegde Ernst eraan toe.

Een eerder dit jaar door de US-China Economic and Security Review Commission uitgebracht rapport suggereerde dat China op een dag zou kunnen proberen om biologische oorlogvoering te voeren tegen genetisch gemodificeerde Amerikaanse gewassen, gezien zijn toegenomen “belangstelling in de Amerikaanse landbouw” en GGO-gerelateerd intellectueel eigendom.
(Zo de waard zo zijn gasten!)

Lees ook eens:   EU meu!

“Terwijl China’s grootste belang bij het verkrijgen van genetisch gemodificeerde zaden uit de Verenigde Staten ligt bij het verbeteren van de oogstopbrengsten, is de potentiële bewapening van landbouw-IP mogelijk,” zei het. “Net als het hacken van een computercode, zou Peking gemakkelijk de code of het DNA van Amerikaanse GM-zaden kunnen hacken en biologische oorlogsvoering kunnen voeren door een soort plaaggeest te creëren die Amerikaanse gewassen zou kunnen vernietigen.”

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥