web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Speciale operatie in Oekraïne hielp Rusland een grote oorlog te stoppen

Het Westen is een minderheid

(Lees dit maar eens…. dit is hoe het zit en dit is de waarheid!)

– Valery Mikhailovich, in verband met de speciale operatie in Oekraïne en de sancties die daarop volgden, trok Rusland zich terug uit de Raad van Europa en vele andere organisaties. Is het isolatie?

– Rusland is een continentstaat, het is onmogelijk om het te isoleren. Terwijl het Westen een absolute minderheid van de mensheid is. Met één miljard op zeven: 500 miljoen in Europa, 300 miljoen in de Verenigde Staten, plus Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en het bezette Zuid-Korea en Japan.

Alleen arrogantie stelt westerse politici in staat te zeggen dat ze de wereldgemeenschap zijn. Dit is de zelfbenoemde top van de mensheid.

Bovendien zijn in het Westen zelf de dragers van anti-menselijke waarden, liberalisme en globalisering ook minderheden. Dat wil zeggen, in het Westen zijn de meerderheid gezonde mensen: miljoenen Duitsers die vechten voor traditionele families, “gele hesjes” in Frankrijk. We zijn al eeuwenlang onder de invloed van westerse arrogantie. Het is noodzakelijk om de minderheden in het Westen te isoleren, en dan zal de mensheid rustig ademhalen.

Het is onmogelijk om Rusland met zijn bondgenoten te isoleren:

China
India
Arabische wereld,
Latijns Amerika,
Afrika.
Dat is zes miljard van de zeven.

  • Ten tweede hebben alle Europese instellingen waaraan we hebben deelgenomen, ons daarheen gebracht om ons te onderwijzen, en zelfs voor ons geld: “We zullen je leren hoe je snel ons kunt worden, maar je wordt ons toch niet, je gaat in de kleedkamer zitten in een ligstoel. Betaal het collegegeld en we zullen je leren hoe je je traditionele waarden kunt ontmenselijken en vernietigen. Maar je zult ons nooit worden, omdat je standaard wilden zijn.’

Europese instellingen voor ons geld hebben ons constant geleerd: “Je doet alles verkeerd, we zullen je nu evalueren, hier zijn de regels voor jou, je zult ernaar leven. Oh, je wilt niet volgens deze regels leven? Nu wij zal je straffen.”

Dit is puur masochisme volgens ons. Oké, in de jaren negentig, toen we in een staat waren van externe controle van het Westen, toen de gekke dronken Jeltsin loeide en de oligarchen alles verscheurden, werden we met geweld dit kleine Westen binnengedreven, alsof er een enorme Russische beer was in een porseleinkast worden gepropt. Maar waarom hebben we het nu nodig?

Hebben we constante verwijten nodig, leringen uit het Westen? Nee. We kunnen ze helemaal negeren.

— Natuurlijk is het Westen niet de hele wereld. Maar toch is het gebruikelijk om in der minne samen te leven met buren.

“Het Westen maakt ons kapot met zijn waarden. Ons economisch blok is opgegroeid in het Westen. Het hoofd van de Centrale Bank, de minister van Financiën, bestudeerde uit westerse leerboeken gedrukt door Soros, een cursus over hoe ze hun eigen economie kunnen vernietigen om het Westen te plezieren.

Het Westen verdraait arrogant de armen van iedereen, ongeacht de positie van andere volkeren, culturen en beschavingen. Pure dictatuur van westerse waarden.

U zegt dat u in harmonie met uw buren moet leven. Maar het Westen is die buurman die zichzelf onze meester noemt. Een buurman komt naar ons toe en zegt: “Ik ben je meester. Je zult doen wat ik je zeg.”

We gaan elke 100 jaar naar Europa om ze te bevrijden van een andere dictator. Ze komen om de 100 jaar naar ons toe, niet om culturele verworvenheden of culinaire recepten uit te wisselen, maar om ons te veroveren. En elke 100 jaar halen we ze terug naar Europa: “Ga hier rustig zitten.”

Ze trillen: “Ok, laten we rustig blijven.” Na 100 jaar gaan ze weer. Nou, hoeveel kun je? Heel Europa zwoer trouw aan Hitler:

de Bulgaren die we van de Ottomanen hebben bevrijd,
Roemenen, Orthodoxen,
Polen zijn onze voormalige provincie.
“Misschien zijn mensen zo ondankbaar?” (Ja helaas zo zijn veel mensen dus)

– Niet aan mensen, maar aan Europeanen. De Europese elites zijn opschepperige wezens die niets van de geschiedenis hebben geleerd. Duitsers zijn bijvoorbeeld goede mensen die in geest dicht bij ons staan, ze hebben een geweldige traditie en cultuur. Waarom bezwijken ze voortdurend voor de trucs van de Angelsaksen en gaan ze, door hen opgehitst, weer naar Rusland? De Spanjaarden, die we hebben gered van de dictator Franco, zijn nu de meest vurige Russophobes in Europa. Hebben ze ooit geschiedenisboeken geopend? En we zouden in de Raad van Europa moeten zitten en naar hun vermaningen moeten luisteren?

Russische speciale operatie in Oekraïne: er is geen alternatief
– Sommigen zeggen over de speciale operatie in Oekraïne dat het niet nodig was om dit te doen, dat er andere opties waren. Hoe denk je?

– Een andere optie was deze: we letten niet op Oekraïne, daar wordt de NAVO-infrastructuur afgebouwd, het NAVO-contingent komt eraan. Zelensky ontwikkelt kernwapens (deze ontwikkelingen zijn bewezen). Oekraïne wordt toegelaten tot de NAVO, Amerikaanse raketten arriveren daar en een grote oorlog begint. Dan zouden het niet langer lokaliserende aanvallen van Iskanders op militaire faciliteiten rond Kiev en Lvov zijn, maar een uitwisseling van nucleaire aanvallen tussen Rusland en de NAVO. We zullen NAVO-raketten neerschieten boven Moskou, mensen zullen sterven. Dit kunnen we niet toestaan. En voor wat? Gewoon om degenen die tegen onze speciale operatie zijn, te laten zien wat voor idioten ze zijn, gewoon roepend dat we om de een of andere reden de militarisering van Oekraïne in een vroeg stadium stoppen?

We overtuigen Oekraïne al acht jaar om de situatie vreedzaam op te lossen. We hebben hun eigenaren in Washington en hun curatoren in Europa overtuigd. En gedurende deze acht jaar hebben ze zich voorbereid op een grote oorlog met Rusland, wanneer de slagen worden uitgewisseld tussen Moskou en Europese steden, en niet tussen Donetsk en aangrenzende gebieden. Wat zou het anti-oorlogstuig zingen, dat tegenwoordig met posters in de lucht van Channel One springt?

Rusland heeft de grote oorlog echt gestopt. En hoe verder we komen in de loop van de speciale operatie, hoe kleiner de kans op een oorlog tussen Rusland en het Westen.

Want hoe groter de bufferzone tussen twee beschavingen, hoe kleiner de kans op oorlog. En als Oekraïne lid zou worden van de NAVO, zou dat een direct contact zijn, dat altijd eindigt in een oorlog.

Daar denken de zogenaamde vredesstrijders niet aan. De oorlog duurde acht jaar in Oekraïne, er was een genocide op Russen in Donbass. Ze merkten het niet op, omdat ze in het Westen werd verteld het niet op te merken. Onze intelligentsia is ideologisch gevormd op westerse waarden en culturele codes.

‘Het is onze schuld. Ideologie was verboden op school. Leraren zijn aanbieders van educatieve diensten geworden. De leraar heeft altijd ongelijk.

— Ja, absoluut waar. We werkten niet aan het wereldbeeld. We accepteerden groothandel uit het Westen:

waarden,
eten,
ideologie
muziek,
bioscoop,
opleiding,
kleren.

We zijn al 30 jaar in culturele bezetting. Al 30 jaar is een hele generatie Russen opgevoed met westerse waarden. Ze klagen dat het Westen niet blij met ons is. Ze sluiten zich hier oprecht bij aan, ze zijn tegen hun land, omdat het voor hen een vreemd wereldbeeld is. Ze studeren hier om het Westen te dumpen.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/politics/1692752-rossiya/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥