web analytics
...

Mama overleden, zoontje zit naast mama

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5297222/beverwijk-overleden-moeder-zoontje-ontredderd-shock-doneeractie

Wow wat triest dat arme jochie!
Moeder eveneens.

Het is een traumatische ervaring voor de familie, zegt de zus, maar vooral voor de zoon van Mariska. “Gelukkig krijgt hij nu heel veel hulp. Daarnaast had Mariska geregeld dat als er ooit iets zou gebeuren, ik voor hem zou gaan zorgen. Dat zal ik dus ook gaan doen, zoals ze dat altijd heeft gewild.”

Hondenbrokken en snoep gegeten

Op het moment van overlijden was het 4-jarige zoontje van Mariska, samen met de hond, thuis. “Hij heeft alles heel bewust meegemaakt”, vertelt Sahrona. “Hij dacht dat ze sliep. Daarom is hij zelf ook maar naar bed gegaan. De volgende dagen heeft hij zijn honger gestild door hondenbrokken en snoep te eten, zo heeft hij verteld. Het is heel zielig.”

Vreselijk verdrietig!
Je weet nooit de dag en de tijd…
Wees zuinig op elkaar en lief voor elkaar.

Voorbij is voorbij en dat haal je nooit meer in.

Lees ook:   Het belang van aanraking

Gerelateerde artikelen

Back to top button