web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Beroemde patholoog roept op tot tweede autopsie op komiek Bob Saget: “Er is GEEN MANIER dat dit met één val had kunnen gebeuren”

Een forensisch expert roept op tot heronderzoek van het lichaam van Bob Saget, nadat veel pathologen de uitspraak van een “toevallige dood” in twijfel hebben getrokken nadat de autopsie ernstige schedelbreuken aantoonde.
Saget stierf op 9 januari in zijn hotelkamer in Orlando, Florida, waar hij vermoedelijk een dodelijke hoofdwond opliep. Nu trekken gezondheidsexperts de eerste autopsiebeoordeling in twijfel, waarin medisch onderzoeker Dr. Joshua Stephany beweerde dat de verwondingen van Saget het gevolg waren van een val.

Nieuwe medische professionals melden zich. dat de verwondingen van Saget overeenkwamen met een klap op het hoofd met een honkbalstang of een val van een hoogte tot 30 voet.
De bekende forensisch patholoog Dr. Cyril Wecht wil een tweede autopsie en volledig onderzoek doen naar de uren voordat de acteur stierf.
“Al deze verwondingen, breuken en bloedingen kunnen niet door één val zijn opgelopen”, zei Wecht. “Ik ben gewoon heel verbaasd dat de lijkschouwer het toeschreef aan een val. Het is onmogelijk dat dit met één val had kunnen gebeuren.”

Dr. Cyril Wecht
“Ik zou graag zien dat die lijkschouwer en de adviseur met wie hij te maken had, uitleggen hoe je al die verwondingen door één val krijgt”, voegde Wecht eraan toe. “Echt niet!”
Een andere medische professional, neuroloog Dr. Jason Freeman, sprak met MSNBC over deze nieuwe vragen rond de dood van Saget.
“Het autopsierapport roept een aantal vragen op over de aard en omvang van de verwondingen”, zei Freeman. “We zien meestal ‘uitglijden en vallen’ die meestal in de badkamer voorkomen … deze verwondingen, die in detail worden beschreven in het autopsierapport, lijken verder te gaan dan dat.”

Dr. Jason Freeman op MSNBC
Freeman ging verder met het uitleggen van de ernstige schedelbreuken die bij de autopsie van Saget werden gevonden, en zei: “De mate van die breuken… wordt meestal gezien bij ingrijpende trauma’s die je zou kunnen zien bij een auto-ongeluk.”
Het hoofd van de neurochirurgie van het Houston Methodist Hospital, Dr. Gavin Britz, sprak zijn bezorgdheid uit over de ernst van de schedelbreuken, net als de belangrijkste medische correspondent van CNN, Dr. Sanjay Gupta.
Naarmate de drang naar een tweede autopsie toeneemt, blijven meer gezondheidsexperts wegen op de ongebruikelijke omstandigheden rond de vroegtijdige dood van Saget.

Lees ook eens:  Mentaal gestoorde mensheid

https://nworeport.me/2022/02/15/famed-pathologist-calls-for-second-autopsy-on-comedian-bob-saget-there-is-no-way-this-could-have-occurred- with-one-fall/
Met dank aan: https://nworeport.me

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥