web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Juridische bom: meer dan 45.000 Amerikanen zijn mogelijk overleden aan COVID-19-prikken

648489aab60d28c258c59afcb4336ea4 AnGel-WinGs.nlDe advocaat van Ohio, Tom Renz, klaagt het Department of Health and Human Services (HHS) aan namens America’s Frontline Doctors (AFLDS), met behulp van deskundige klokkenluidersverklaringen dat enorme aantallen sterfgevallen zijn opgetreden na het ontvangen van experimentele gentherapie-injecties. ⁃ TN-editor

Een advocaat verklaarde vandaag dat meer dan 45.000 mensen in de VS zijn overleden als gevolg van de experimentele COVID-19-vaccins.

Tijdens de Stop the Shot-conferentie, georganiseerd door de Truth for Health Foundation en live gestreamd door LifeSiteNews op 4 augustus, liet de in Ohio gevestigde advocaat Thomas Renz bomgegevens vallen die suggereren dat sterfgevallen die verband houden met de COVID-19-schoten sterk ondergerapporteerd zijn, terwijl ongunstige gebeurtenissen zijn grotendeels genegeerd.

Renz, de hoofdadvocaat in verschillende grote federale rechtszaken over medische vrijheid in de nasleep van COVID-19-beperkingen en -mandaten, noemde een groeiend aantal klokkenluiders die gegevens hebben gerapporteerd die erop wijzen dat de risico’s van de experimentele COVID-19-schoten die momenteel worden opgelegd, ver hoger dan gemeld.

Renz merkte op dat een deskundige klokkenluider op basis van data-analyse ontdekte dat ten minste 45.000 sterfgevallen in verband zijn gebracht met de huidige experimentele COVID-19-medicijnen.

De bevinding, die volgens Renz waarschijnlijk zelf een ernstige onderschatting is, vormt de basis van een  federale rechtszaak  die Renz namens de  Amerikaanse Frontline Doctors  (AFLDS) heeft aangespannen tegen het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS).

Bovendien heeft de Food and Drug Administration (FDA) ervoor gekozen om het verband niet te onderzoeken, ondanks klinische onderzoeken die volgens Renz hebben aangetoond dat kinderen een kans van 1 op 1000 op verlamming hebben door de injecties te nemen.

Lees ook:   Genezen van een narcist, hoe weet je dat?

Ondertussen zei Renz dat de gegevens aangeven dat de schoten veel gevaarlijker zijn dan dat ze nuttig zijn voor jonge volwassenen.

“Als je jonger bent dan 30, heeft het vaccin een aanzienlijk hoger risico om je te doden dan je te redden”, zei hij.

Bovendien beweerde Renz dat het  vaccinatiepercentage van 70% dat  momenteel wordt gerapporteerd voor Amerikaanse volwassenen onjuist is. Klokkenluiders hebben aangeklaagd dat personen die al overleden zijn tot de “gevaccineerden” zijn gerekend, waardoor de gerapporteerde aantallen ten onrechte zijn verhoogd, zei hij.

Bovendien vertelde een ziekenhuismedewerker aan Renz dat in verschillende perioden alle patiënten op de IC van het ziekenhuis “volledig gevaccineerd” waren en “doorbraak COVID” hadden.

De advocaat zei dat door het afleggen van hun verklaringen de doorgelichte klokkenluiders veel hebben geriskeerd, inclusief hun baan en hun financiële zekerheid, om zich te verzetten tegen het heersende verhaal van volksgezondheidsfunctionarissen en de reguliere media.

Maar hun waarschuwingen zijn grotendeels genegeerd en gecensureerd.

“De waarheid wordt onderdrukt”, verklaarde Renz.

De advocaat zei dat mensen zijn onderworpen aan “valse, misleidende informatie” van volksgezondheidsfunctionarissen, politici en leden van de media – informatie die volgens Renz is “ontworpen om mensen te misleiden tot het nemen van een gevaarlijke prik die nooit is geautoriseerd en is waarschijnlijk illegaal.”

Hij merkte op dat artsen die zich uitspreken over de risico’s van de COVID-19-injecties en veilige en effectieve vroege behandelingen promoten, worden bedreigd, waarbij sommigen worden geconfronteerd met het verlies van hun medische licentie.

Lees ook:   Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg door Duitse politie weggevoerd uit kolenmijnprotest

Renz voegde eraan toe dat volksgezondheidsfunctionarissen grote belangenconflicten hebben vanwege hun connecties met de farmaceutische bedrijven die de COVID-19-shots produceren, en winst maken op de kwestie. Ondertussen komen degenen die tegen het heersende verhaal zijn “naar voren met groot persoonlijk risico”.

De advocaat daagde Amerikaanse politici uit om het advies van niet-gekozen volksgezondheidsbureaucraten te verwerpen, en zei dat ze in plaats daarvan de “onbewerkte gegevens” moesten vrijgeven en onafhankelijke analyse moesten toestaan.

‘Ik denk dat er op grove wijze tegen je is gelogen’, zei Renz, terwijl hij zijn opmerkingen richtte tot Amerikaanse burgerlijke leiders, waaronder president Joe Biden. “Als u ons toestaat, zal ik topwetenschappers rekruteren om privé over de feiten te debatteren met volksgezondheidsadviseurs.”

“We willen ervoor zorgen dat de waarheid aan het licht komt”, vervolgde hij.

“We proberen niemand te misleiden. We proberen mensen te beschermen.”

Renz zei dat zijn juridische actie bedoeld is om ervoor te zorgen dat Amerikanen de volledige risico’s en voordelen van COVID-19-vaccinatie kennen, zodat “geïnformeerde toestemming” echt kan worden gegeven.

“Ik wil onafhankelijk onderzoek”, zei Renz. “Als ze ontdekken dat we het bij het verkeerde eind hebben, ga ik weg en laat ik mijn zaken vallen.”

Maar Renz voegde eraan toe dat als de gegevens worden vrijgegeven, onafhankelijke analyse is toegestaan, en hij en zijn collega’s worden gerechtvaardigd, miljoenen levens zullen worden gered.

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien