web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Bill Gates ‘invloed op het Amerikaanse onderwijssysteem

Bill Gates ‘invloed op het Amerikaanse onderwijssysteem

 

  • In de Verenigde Staten worden nieuwe curricula geïmplementeerd met de bedoeling de academische prestaties van uitzonderlijke studenten te onderdrukken.
  • De Bill & Melinda Gates Foundation is de drijvende kracht achter hen.
  • Bill Gates heeft in 2010 bijna eigenhandig Common Core-standaarden gefinancierd en geïmplementeerd. De vermogensagenda’s zijn een voortzetting van die standaarden.
  • Door de manier te veranderen waarop een enkele generatie Amerikanen op school leert en denkt, zal Agenda 2030 veel gemakkelijker op wereldschaal kunnen worden geïmplementeerd.

L, een onderzoeksjournalist, publiceerde onlangs een rapport over onder meer de globalistische controle over het onderwijssysteem en de betrokkenheid van Bill Gates bij Common Core. Dit is essentiële informatie voor ouders om op te letten. Hieronder staat L’s samenvatting met directe links naar haar rapport.

Overal in de Verenigde Staten lijken openbare scholen in een race te zijn om te zien wie de toekomst van hun studenten het snelst kan vernietigen. In de naam van ‘raciale gelijkheid’ dringen veel schooldistricten nu op het idee om hun geavanceerde wiskundecurriculum uit te schakelen om alle studenten op hetzelfde niveau te houden van klas K tot en met 10. De programma’s die achter de schermen stilletjes aan het werk zijn, verklaren hun doel is “de manieren uitdagen waarop wiskunde wordt gebruikt om kapitalistische, imperialistische en racistische opvattingen hoog te houden”.

In de onderstaande clip geeft een aflevering van The Ingraham Angle een korte blik op een schooldistrict in Virginia dat op deze agenda drukt:

Met een beetje graafwerk zul je ontdekken dat de belangrijkste financier achter deze programma’s niemand minder is dan de Bill & Melinda Gates Foundation. Bovendien is deze drang om het gezicht van openbaar onderwijs volledig te veranderen een doorlopend huisdierenproject van Gates ‘geweest, dat teruggaat tot zijn werk en donaties in 2008 die leidden tot de implementatie van Common Core-normen in 45 staten en DC, tegen 2010.

Lees ook:   Europa bereidt zich voor op liquidatie

De Bill & Melinda Gates Foundation heeft veel gunst en invloed vergaard in de regering van de Verenigde Staten en daarbuiten, dankzij haar forse donaties en grotendeels positieve publieke reputatie. Het gevaar hiervan is dat Bill Gates niet probeert een agenda naar voren te brengen waar studenten het meeste baat bij hebben, maar hij is in feite een discipel en katalysator voor veel feiten van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen en Agenda 2030 – een project van de Verenigde Naties met een visie voor mondiaal bestuur die individuele vrijheid achter zich laat in ruil voor een wereld die sterk ecologisch gereguleerd is, reizen beperkt is , voedselbronnen beperkt zijn, en individuen moeten gewoon binnen haar grenzen bestaan .

De plotselinge stijging van Gen Z en Millenials die het kapitalisme en de Verenigde Staten in een buitengewoon ongunstig daglicht zien, is geen toeval, maar een zorgvuldig en berekend ontwerp. Jarenlang heeft de Gates Foundation de weg gebaand voor een echte Nieuwe Wereldorde die over de hele wereld wortel kan schieten. De resultaten waren in veel gevallen rampzalig, waardoor de focus van de wetenschappelijke, educatieve en medische vooruitgang werd beperkt tot de grillen van de Gates-familie, en mogelijk gemaakt door een grotendeels onbekende financiële invloed op wereldwijde mediakanalen die de duistere details verdoezelen.

Door de manier waarop kinderen in westerse landen worden opgevoed radicaal te veranderen, geeft de Gates Foundation vorm aan de manier waarop ze goed zullen denken in de volwassenheid. In de tijd van een enkele generatie zal de globalistische agenda om de wereldbevolking te beheersen veel gemakkelijker te realiseren zijn. De volledige overname van het Amerikaanse onderwijssysteem is cruciaal voor het succes van de agenda. Het groeiend aantal tieners en jongvolwassenen met een intense minachting voor het kapitalisme en de Verenigde Staten is geen toeval. Het is volledig ontworpen.

Lees ook:   Wilders(PVV) en Van Haga; 'Nederland heeft een ziek bestuur, vol narcisten en machtswellustelingen!'

Lees het volledige rapport , dat secties bevat over:

Aanvullende lectuur over indoctrinatie in het schoolsysteem, door Corey’s Digs:

Sla de bladzijde om of verlies uw kinderen aan indoctrinatie
Normalisatie, indoctrinatie en degenderisatie veroveren de natie
Ouders: u heeft de macht

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien