web analytics
...
Maatschappij & Psyche

Arrestatie in Franse paardenmishandelingen

https://www.ad.nl/buitenland/arrestatie-in-lugubere-paardenzaak-frankrijk~a7b4d267/

Motieven dierenmishandeling

De motieven van de dierenmishandelaars in dit onderzoek komen grotendeels overeen met hetgeen in de literatuur is beschreven: dieren worden mishandeld om eigen boosheid en frustratie af te reageren, anderen te intimideren, manipuleren en om te straffen. Dergelijke motieven zijn vooral te zien bij degenen die als antisociaal worden betiteld en die binnen de huiselijke context ook geweld gebruiken. Boosheid en woede, maar wellicht ook gevoelens van minderwaardigheid zijn onderliggende aspecten van het gedrag van de mishandelaars. Het dier is dan een van de huisgenoten die lijden onder de zich afreagerende mishandelaar.

¿ Gewoonweg gestoorde mensen zijn dat.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5179686/gruwelijk-dierenmishandeling-frankrijk-satanisme-internet

De bekendste zaak van paardenmishandeling is die van Rudolf K. uit Enschede. Hij sneed tientallen paarden de geslachtsdelen af, voordat hij verschillende voorbijgangers stak en een zwerver vermoordde en castreerde. Door een patroon te zoeken tussen de verschillende delicten werd K. uiteindelijk gepakt. Hij is veroordeeld tot levenslang. Het motief voor de verminkingen is nooit helder geworden.

Aard van het beestje pdf 

 

Lees ook:   Oud gulden boekhoudschrift gevonden

Gerelateerde artikelen

Back to top button